Pieczone Kotlety Cielęce Podwójne

Pieczone Kotlety Cielęce Podwójne
Pieczone kotlety cielęce Podwójne może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 82 kalorie. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, wino, pancetta, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pieczone kotlety cielęce z winogronami, Kotlety cielęce pieczone na patelni z rukolą, oraz Kotlety Cielęce Lombardina Z Pieczonym Czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pancetta gotować w 1 łyżce oleju na umiarkowanie małym ogniu na dużej patelni ciężkiej, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane i tłuszczu jest renderowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Przenieść pancetta do ręczników papierowych do odsączenia, rezerwując tłuszcz na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
4
Kotlety 3pat suszyć i doprawić solą i pieprzem. Zwiększ ciepło pod patelnią do umiarkowanie wysokiej, a następnie brązowe kotlety w tłuszczu ze wszystkich stron, dodając więcej oleju, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przelej kotlety na małą ognioodporną patelnię do pieczenia, boki kości w dół, i ustaw patelnię na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Kotlety pieczone w środku piekarnika, aż natychmiastowy odczyt termometr włożony 2 cale do środka mięsa (bez dotykania kości) rejestruje 57° dla medium, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
7
Przenieść kotlety do deski do krojenia i odstawić, pokryte luźno folią, 15 minut (temperatura wewnętrzna wzrośnie do około 140 ° F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
1
Wyrzucić wszystko, ale o 1 łyżka tłuszczu z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Podgrzać na umiarkowanym ogniu, aż będzie gorąco, ale nie pali, a następnie gotować czosnek, mieszając, aż pachnący, 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
3
Dodaj wino do patelni i deglaze przez gotowanie na dużym ogniu, skrobanie się brązowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać bulion i gotować, aż mieszanina zostanie zmniejszona do około 3/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
1
Patelnia Deglaze z mieszaniną wina.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Przełożyć do małego rondla i odcedzić tłuszcz. Rozgrzej i zawijaj w maśle, natce pietruszki i tymianku. Wymieszaj wszelkie soki zgromadzone na desce do krojenia, pancetcie i pieprzu do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
PieprzPieprz
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Z kotletami po bokach, pokroić równolegle do kości w cienkie plasterki, a następnie podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn