Pieczone Kotlety Cielęce Podwójne
Pieczone kotlety cielęce Podwójne może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 82 kalorie. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, wino, pancetta, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pieczone kotlety cielęce z winogronami, Kotlety cielęce pieczone na patelni z rukolą, oraz Kotlety Cielęce Lombardina Z Pieczonym Czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Pancetta gotować w 1 łyżce oleju na umiarkowanie małym ogniu na dużej patelni ciężkiej, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane i tłuszczu jest renderowane.
Przenieść pancetta do ręczników papierowych do odsączenia, rezerwując tłuszcz na patelni.
Kotlety 3pat suszyć i doprawić solą i pieprzem. Zwiększ ciepło pod patelnią do umiarkowanie wysokiej, a następnie brązowe kotlety w tłuszczu ze wszystkich stron, dodając więcej oleju, jeśli to konieczne.
Przelej kotlety na małą ognioodporną patelnię do pieczenia, boki kości w dół, i ustaw patelnię na bok.
Kotlety pieczone w środku piekarnika, aż natychmiastowy odczyt termometr włożony 2 cale do środka mięsa (bez dotykania kości) rejestruje 57° dla medium, około 1 godziny.
Przenieść kotlety do deski do krojenia i odstawić, pokryte luźno folią, 15 minut (temperatura wewnętrzna wzrośnie do około 140 ° F).
Wyrzucić wszystko, ale o 1 łyżka tłuszczu z patelni.
Podgrzać na umiarkowanym ogniu, aż będzie gorąco, ale nie pali, a następnie gotować czosnek, mieszając, aż pachnący, 30 sekund.
Dodaj wino do patelni i deglaze przez gotowanie na dużym ogniu, skrobanie się brązowe kawałki.
Dodać bulion i gotować, aż mieszanina zostanie zmniejszona do około 3/4 szklanki.
Patelnia Deglaze z mieszaniną wina.
Przełożyć do małego rondla i odcedzić tłuszcz. Rozgrzej i zawijaj w maśle, natce pietruszki i tymianku. Wymieszaj wszelkie soki zgromadzone na desce do krojenia, pancetcie i pieprzu do smaku.
Z kotletami po bokach, pokroić równolegle do kości w cienkie plasterki, a następnie podawać z sosem.