Pieczone kanapki z kurczakiem i pieczonym pieprzem

Pieczony kurczak i pieczony pieprz kanapki może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja zawiera 1425 kalorii, 89g białka, oraz 64G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 6,15 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz liście bazylii, pieprz, okrągły bochenek chrupiącego chleba i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone Kanapki Z Kurczakiem Pieprzowym, Kanapki z grillowanym kurczakiem i pieczoną czerwoną papryką z serem Fontina, oraz Kanapki z kurczakiem i pieczonym pieprzem z cilantro Almond Relish dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę obrać i pokroić w paski o szerokości 1 cala. Z obieraczką do warzyw ogolić tyle Parmigiano-Reggiano zmierzyć około 1/2 szklanki.
Umieść kurczaka między 2 arkusze zwilżonej folii i wałkiem do ciasta lub płaskiej stronie pounder mięsa lekko Funt do około 1/4 cala grubości. Ułóż kurczaka na lekko naoliwionym stojaku brojlerów.
W małej misce ubij razem ocet, 1 łyżkę oleju, pieprz i sól do smaku.
Szczotka kurczaka z vinaigrette i broil 2 do 3 cali od ciepła 5 minut. Obróć kurczaka i posmaruj winegretem. Wyrzucić wszelkie pozostałe vinaigrette i kurczaka broil aż tylko gotowane przez, o 5 minut więcej.
Przełożyć kurczaka na talerz i ogrzać, luźno przykryte folią.
Od środka bochenka wyciąć cztery plastry grubości 1/2 cala i lekko posmarować obie strony każdego plastra pozostałymi 3 łyżkami oleju. Kromki chleba tostowego na patelni brojlerów pod brojlerem. Połówki ząbka czosnku w poprzek i przetrzeć po 1 stronie każdego plasterka tostów.
Przygotować kanapki z kurczakiem, papryką, wiórkami serowymi i bazylią, doprawić solą i świeżo zmielonym pieprzem.