Pieczone Jajka Faszerowane
Pieczone nadziewane jajka mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś masło, skondensowany krem z zupy grzybowej, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i דל פחמימות,zne dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczone Jajka Faszerowane, Kolacja dziś wieczorem: jajka w Czyśćcu (jajka pieczone w sosie pomidorowym), oraz Jajka Faszerowane.
Instrukcje
Pokrój jajka wzdłuż na pół; usuń żółtka i odłóż białka na bok. W misce zetrzyj żółtka widelcem.
Dodaj śmietanę, musztardę i sól; dobrze wymieszaj. Rzeczy lub rury do białek jaj; odstawić.
W rondelku podsmaż cebulę na maśle do miękkości.
Dodaj zupę i śmietanę; dobrze wymieszaj.
Wlej połowę do nie natłuszczonego 11-calowego. x 7-w. blacha do pieczenia.
Ułóż nadziewane jajka na sosie. Łyżka pozostałego sosu na wierzchu.
Posyp serem i papryką. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Wyjmij z lodówki 30 minut przed pieczeniem.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do podgrzania.