Pieczone Grzyby I Ziemniaki

Pieczone Grzyby I Ziemniaki
Pieczone grzyby i ziemniaki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.83 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Udaj się do sklepu i odbierz kurki, estragon, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczone Szparagi I Grzyby, Pieczona Przepiórka z grzybami, oraz Pieczone grzyby w Red-Wine dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść ziemniaki na dużej patelni i skropić 2 łyżkami oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Posypać solą i wymieszać do obsypania ziemniaków solą i oliwą z oliwek. Obróć tak, aby wycięte boki były do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Podczas gotowania ziemniaków, wlać 1 łyżeczkę oliwy z oliwek do dużej patelni na średnim ogniu i gotować pancetta, często mieszając, w gorącym oleju, aż pancetta uwalnia trochę tłuszczu i wygląda jak gotowana szynka, o 5 protokół. Wymieszać z king trumpet, kurka, nameko, i pieczarki clamshell, dodając szczyptę soli, jak gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby KurkoweGrzyby Kurkowe
Szynka GotowanaSzynka Gotowana
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Włącz ciepło do wysokiego i gotuj grzyby, aż większość soków odparuje, a grzyby zaczną brązowieć, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
7
Włącz piekarnik rozgrzać do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Ziemniaki wymieszać w naczyniu do pieczenia; grzyby i pancetta wymieszać z ziemniakami. Powrót do piekarnika i piec przez 10 protokół; wymieszać i kontynuować pieczenie, aż ziemniaki są rumiane, miękkie, i miękkie, o 10 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Lekko ostudzić, około 10 minut.
10
Ocet sherry skropić ziemniakami i grzybami, posypać estragonem, czosnkiem i 1 łyżką oliwy z oliwek i wymieszać. Smak i dostosować przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
11
Przełożyć na półmisek.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn