Pieczone filety z Groupera z musztardą Kalamata

Pieczone filety z Grouper z musztardą Kalamata mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 34g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać grouper, bazylia, oliwki kalamatan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć lekkie masło można śledzić to danie główne z Lekkie Bułeczki Owsiane jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pieczony Grouper z musztardą Kalamata, Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, oraz Grillowane filety z Groupera z salsą kreolską dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż filety na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Lekko pokryć wierzch każdego fileta sprayem do gotowania; posypać pieprzem i papryką.
Piec, odsłonięty, w 425 przez 12 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem.
Oliwki i kolejne 3 składniki połączyć w małej misce.
Wyjąć filety z blachy do pieczenia i równomiernie wymieszać z musztardą.
Posypać natką pietruszki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.