Pieczone figi i kozi ser z radicchio

Pieczone figi i kozi ser z radicchio
Przepis pieczone figi i kozi ser z radicchio mogą być wykonane w około 35 minut. Ten bezglutenowy i lacto ovo przepis wegetariański służy 6 i kosztuje $2.99 za porcję. Ta przystawka ma 380 kalorii, 9g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. 66 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka octu balsamicznego, kawałki orzecha włoskiego, koziego sera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Świeży kozi ser i sałatka Radicchio z figami, Pieczony Kozi Ser Z Karmelizowaną Cebulą I Figami Mission, oraz Pieczone całe figi z kozim serem i galaretką żurawinowo-szałwiową.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do wentylatora 160C / konwencjonalny 180C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Chyba że blacha do pieczenia jest nieprzywierająca, wyłożyć ją folią, a następnie lekko posmarować folią olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Pokrój figi na ćwiartki, od góry prawie do podstawy i ułóż na folii. Pokrój kozi ser i ułóż na środku fig.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Piec przez 10-15 minut, aż ser topi się i zabarwiony na brązowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
W międzyczasie wymieszać składniki dressingu z odrobiną przypraw. Umieść kilka dobrych liści radicchio na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Figi wyjąć z piekarnika i ułożyć na liściach. Orzechy włoskie rozsypać na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Skropić opatrunkiem i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn