Pieczone dyni, grzyby Shiitake i jarmuż, Kimchi Bibimsoba

Pieczone dyni, grzyby Shiitake i jarmuż, Kimchi Bibimsoba
Przepis pieczony dyni, grzyb Shiitake i jarmuż, Kimchi Bibimsoba może zaspokoić Twoje Koreańskie pragnienie w około 40 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 355 kalorii, 15g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 885 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. Udaj się do sklepu i odbierz kimchi, SOS gochujang, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Squash, Shiitake, jarmuż i gulasz Kimchi, Zupa z kapusty, dyni i grzybów Miso, oraz Dynia maślana, Grzyby, jarmuż i kiełbasa Frittata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić dyni z olejem i gochugaru, umieścić w jednej warstwie na patelni do pieczenia i piec w rozgrzanym piekarniku 204° do miękkości, o 20-30 protokół.Tymczasem rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu, dodać jarmuż i saute do miękkości, o 3-5 protokół, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka ObuSuszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
GochugaruGochugaru
JarmużJarmuż
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu, dodać grzyby shiitake, saute aż lekko karmelizowane, o 7-10 protokół, i odstawić.Ugotuj makaron soba zgodnie z zaleceniami.Zebrać bibimsoba, udekorować prażonym sezamem, prażonym proszkiem wodorostów, zieloną cebulą do smaku i sosem gochujang.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Makaron SobaMakaron Soba
GochujangGochujang
Wodorosty MorskieWodorosty Morskie
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. De Morgenzon Reserve Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Dekadencki złoty z zielonymi odcieniami, ten Chardonnay wykazuje aromaty opiekanej brioche z pikantną marmoladą. Na podniebieniu wyłania się szkielet limonki i trawy cytrynowej z kwiatowymi nutami wiciokrzewu i frangipani. Ciepła, bogata wanilia i kremowy migdałowy niuans utrzymują się na finiszu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn