Pieczone Chipsy Taro
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Pieczone chipsy Taro może być super przepis spróbować. Ten przepis służy 2. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól, korzeń taro i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Taro, ananas, słodkie ziemniaki i chipsy z boczkiem, Kokosowe zapiekane Taro z orzechami Macadamia, oraz Pieczone Chipsy Pita-Zdrowe Przyprawione Chipsy Pita.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Umieść dyski taro w naczyniu o głębokości od 1 do 2 cali.
Dyski szczotkować równomiernie oliwą z oliwek i posypać solą.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż szczyty frytki są chrupiące, o 15 protokół; flip chips i kontynuować pieczenie, aż druga strona jest chrupiąca, o 15 więcej minut.