Pieczone Buraki Z Dziką Rukolą I Kozim Serem

Pieczone Buraki Z Dziką Rukolą I Kozim Serem
Pieczone buraki z dziką rukolą i kozim serem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 621 kalorii, 23G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.98 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli koszernej, koziego sera, jedzenia mózgu: buraki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowany dziki łosoś z prażonymi burakami i rukolą, Sałatka z rukoli z burakami i kozim serem, oraz Pieczone buraki z kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać 2 łyżeczki oliwy z oliwek w dłoni i natrzeć buraki na całej powłoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
2
Buraki umieścić na naczyniu do pieczenia w całości i piec przez 1 godzinę i 15 minut, lub do miękkości. Aby sprawdzić przydatność, włóż ostry nóż do parkowania przez środek najgrubszej części buraka. Jeśli nóż przechodzi przez całą drogę płynnie, buraki są gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Wyjąć z piekarnika i całkowicie ostudzić. Buraki obrać pod bieżącą wodą i pokroić w cienkie plasterki.Ułóż 4 do 6 plastrów buraków na talerzu sałatkowym w kółko. Wrzucić rukolę z koszerną solą i 3 do 4 łyżek dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Umieścić 1 filiżankę rukoli na górze buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
5
Rozłóż 4 do 5 kulek koziego sera wokół sałatki, a następnie dodaj 2 łyżeczki orzechów pignoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Na każdą porcję skropić 1 łyżeczkę syropu balsamicznego i 1 łyżeczkę oliwy z oliwek.Powtórz procedurę montażu dla pozostałych 5 porcji!Wiele rynków niosą glazury balsamiczne, (Octy balsamiczne, które zostały zmniejszone i zagęszczone) można również zrobić własne. Przepis poniżej.* 1 (16,9 uncji) butelka octu balsamicznego
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
Glazura BalsamicznaGlazura Balsamiczna
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
7
Sprawia, że 1/2 szklanki
8
Wlać całą butelkę octu do małego rondla i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Obniżyć ciepło do średnio-wysokiej i nadal gotować, aż ocet zaczyna zagęszczać i tworzy syrop jak konsystencja, o 15 do 20 protokół. Uważaj, aby nie zagęścić zbyt dużo lub skończy się z grubym czarnym goop. Aby przetestować, użyj drewnianej łyżki: jeśli syrop pokryje tylną część łyżki, jest gotowy do usunięcia z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Niech ostygnie do temperatury pokojowej przed przechowywaniem w lodówce. Używam plastikowej butelki z igłą i nosem do przechowywania mojej glazury po ostygnięciu. To potrwa do 2 miesięcy w lodówce. Jest bardzo skoncentrowany, więc troszeczkę przechodzi długą drogę!
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn