Pieczone Brie z pieczarkami i tymiankiem
Pieczone Brie z pieczarkami i tymiankiem może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje $2.59 za porcję. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 14g białka, oraz 17g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz borowiki, szalotkę, grzyby shiitake i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone Brie Z Suszonymi Wiśniami I Tymiankiem, Pieczony Dip Brie w / suszone pomidory, tymianek, oraz Pieczone Brie z masłem jabłkowym, masłem i tymiankiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spłucz suszone borcini, aby usunąć wszelkie ziarna.
Placeporcini i wino w małym rondlu. Bringto gotować na małym ogniu; usunąć z ognia.
Niech namoczyć do miękkości, o 20 protokół. Używając szpachlowanej łyżki, przenieś porcini na powierzchnię roboczą i grubo posiekaj. Sitko linii z wilgotnym ręcznikiem papierowym; odcedzić wino w małej misce i rezerwy.
Roztopić masło w ciężkiej dużej patelniprzez średnie ciepło.
Dodaj crimini andshiitakes.
Posypać solą i pieprzem i gotować, aż brązowy, mieszając od czasu do czasu, o 8 protokół.
Dodaj szalotkę i wymieszaj aż do soft, o 1 minutę.
Dodać posiekane porciniii odcedzone wino. Gotować aż do wyschnięcia, około 1 minuty. Wymieszaj z tymiankiem. Całość doprawić solą i pieprzem. Super.
Wyjmij Brie z pudełka, odrzucając papier lidand. Używając ostrego noża, przeciąć górną skóręz Brie; wyrzucić. Odstaw Brie na boks.(Alternatywnie, stos dwie 12-calowe rundy offoil i złożyć wokół dolnej i boków Brie, zaciskając folię na krawędziach, pozostawiając topexposed.) Mieszanka grzybowa kopca na szczycie
Brie. DO AHEAD: może być wykonany 8 godzin wcześniej.Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowejprzed kontynuowaniem.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Umieść Brie withmushrooms na obramowanej blasze do pieczenia.
Bakeuntil ser zaczyna się topić i grzybówsą rozgrzane przez około 15 minut.
Przełożyć Brie w pudełku na talerz.
Podawać na gorąco z plasterkami guette.
* Dostępne w sekcji produktów wielu supermarketów oraz w sklepach specjalistycznych i na rynkach włoskich.
Aby łatwiej odciąć wierzch od Brie, najpierw umieść ser w zamrażarce na kilka minut, aby lekko go ujędrnić.