Pieczona Żabnica, koper włoski i kasztan Tagine

Pieczona Żabnica, koper włoski i kasztan Tagine
Pieczona Żabnica, koper włoski i kasztan Tagine to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cebul kopru włoskiego, oliwa z oliwek, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Tagine Monkfish, Bakłażan i kasztan tagine z kuskusem-pyszne. magazyn, oraz Medaliony z żabnicy z koprem włoskim i pomidorami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
1 cebulkę kopru włoskiego pokroić na pół wzdłuż na cienkie plasterki papieru za pomocą mandoliny lub innej krajalnicy ręcznej i wymieszać z olejem, solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Koper WłoskiKoper Włoski
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
3
Pozostały koper włoski pokroić wzdłuż na 1/3 cala grubości patyków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
4
Podgrzać 3 łyżki masła w dobrze przyprawione 10-calowy żeliwny lub ciężki nonstick patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie gotować paluszki kopru włoskiego w 2 partie z solą i pieprzem do smaku na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, do miękkości i krawędzie są złotobrązowe, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przenieś do miski z łyżką szczelinową, rezerwując patelnię i utrzymuj ciepło, przykryte.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Połowę kasztanów i dodać do patelni z 1 łyżka masła i soli i pieprzu do smaku. Gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor będzie brązowy, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Przenieść do miski z kopru włoskiego za pomocą łyżki szczelinowej, zastrzegając patelni, i zachować ciepło, pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Blanszuj liście fig we wrzącej osolonej wodzie 2 minuty, a następnie przelej do miski z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie i dobrze odcedzić. Pokrój łodygi z liści.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
FigiFigi
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Rybę osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
10
Dodaj 1 łyżka masła na patelni i podgrzewać na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi. Ryby Sear w 2 partiach, obracając raz, aż złoty kolor, około 2 minut, przenosząc na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Roztopić pozostałą łyżkę masła w patelni, a następnie usunąć patelnię z ognia. Jeśli nie używasz liści figowych, skrop kawałki ryby masłem. Jeśli używasz liści figowych, ułóż 1 liść, gładki bok w dół, na powierzchni roboczej, a następnie umieść kawałek ryby w środku i skropić roztopionym masłem. Owiń liść figowy wokół ryby, aby go zamknąć i zabezpieczyć drewnianymi wykałaczkami. Pozostałe ryby owinąć w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RybyRyby
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
FigiFigi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PatelniaPatelnia
12
Gotować 1/2 Puchar sosu na patelni aż zredukowane do około 1/3 Puchar, O 2 protokół. Wymieszać kasztany i ugotowany koper włoski i przelać do szerokiego, płytkiego ciężkiego garnka (z ciasną pokrywką)wystarczająco dużego, aby pomieścić rybę w 1 warstwie. Top mieszanka kasztanów z rybami. Przykryć garnek z pokrywką i piec w środku piekarnika, aż ryba jest po prostu gotowane przez, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Koper WłoskiKoper Włoski
SOSSOS
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
GarnekGarnek
13
Podczas gdy ryba jest pieczenie, ciepła pozostałych 1/2 szklanki sosu w małym rondlu na umiarkowanym ogniu, aż gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
14
Usuń wykałaczki i otwórz liście figowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
FigiFigi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
15
Podawać rybę (z liśćmi figi) na mieszance kasztanów i rozsypać surowym koprem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Koper WłoskiKoper Włoski
RybyRyby
FigiFigi
16
Podawać ciepły sos z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
1
Mieszankę kasztanową można gotować 6 godzin wcześniej, całkowicie schłodzić i schłodzić, przykryć. Podgrzać na małym ogniu, mieszając, przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn