Pieczona z szałwii pierś z indyka i sos

Pieczona z szałwii pierś z indyka i sos
Pieczona z szałwii pierś z indyka i sos może być tylko sosem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 674 kalorii, 111g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.02 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka piersi z indyka, masło, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest dobre. Spróbuj Pieczona pierś z indyka z chlebem kukurydzianym-farsz z szałwii i sos Brandy, Toskańska pierś z indyka z sosem szałwiowym, oraz Cytrusowo-szałwiowa Pieczona pierś indyka z sosem: mały tłum dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 450 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Indyka ułożyć na patelni. Za pomocą palców oddziel skórę luźno od mięsa. Rozprowadź 15 liści szałwii i masło pod skórą. Natrzeć skórę olejem i posypać solą. Piec 60 do 75 minut lub do momentu, gdy termometr natychmiastowo odczytany zarejestruje 170 F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
3
Łyżka 2 łyżki tłuszczu z patelni do małego rondla i dodać bulion z kurczaka, musztardę i pozostałe liście szałwii. Dusić przez 5 minut. W małej filiżance ubijamy mąkę i wodę, aż będzie gładka, a następnie mieszamy do rondla. Dusić, ciągle mieszając, aż zgęstnieje, około 1 minuty. Rezerwy 1 1/4 szklanki sosu do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Pokrój jedną pierś na pół w plasterki i podawaj z sosem. Drugą połowę piersi pokroić w plasterki i zamrozić do późniejszego użycia. Usuń wszystkie pozostałe mięso z tuszy; przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn