Pieczona z szałwii pierś z indyka i sos

Pieczona z szałwii pierś z indyka i sos
Pieczona z szałwii pierś z indyka i sos może być tylko sosem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 674 kalorii, 111g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.02 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka piersi z indyka, masło, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest dobre. Spróbuj Pieczona pierś z indyka z chlebem kukurydzianym-farsz z szałwii i sos Brandy, Toskańska pierś z indyka z sosem szałwiowym, oraz Cytrusowo-szałwiowa Pieczona pierś indyka z sosem: mały tłum dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 450 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Indyka ułożyć na patelni. Za pomocą palców oddziel skórę luźno od mięsa. Rozprowadź 15 liści szałwii i masło pod skórą. Natrzeć skórę olejem i posypać solą. Piec 60 do 75 minut lub do momentu, gdy termometr natychmiastowo odczytany zarejestruje 170 F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
3
Łyżka 2 łyżki tłuszczu z patelni do małego rondla i dodać bulion z kurczaka, musztardę i pozostałe liście szałwii. Dusić przez 5 minut. W małej filiżance ubijamy mąkę i wodę, aż będzie gładka, a następnie mieszamy do rondla. Dusić, ciągle mieszając, aż zgęstnieje, około 1 minuty. Rezerwy 1 1/4 szklanki sosu do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
4
Pokrój jedną pierś na pół w plasterki i podawaj z sosem. Drugą połowę piersi pokroić w plasterki i zamrozić do późniejszego użycia. Usuń wszystkie pozostałe mięso z tuszy; przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn