Pieczona wieprzowina z marynatą cytrusową Mojo

Pieczona wieprzowina z marynatą cytrusową Mojo
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Pieczona wieprzowina z cytrusową marynatą Mojo może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 14. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 35g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz sok z limonki, sok z cytryny, sok z krwawej pomarańczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczeń z łopatki wieprzowej z cytrusowym Mojo i zielonym sosem, Gorące i pikantne Ceviche Cholula Sea Bass z pieczoną papryką, grillowanymi masami, pieczoną kukurydzą i marynatą cytrusową, oraz Grillowany Schab z pomarszczonymi ziemniakami, Mojo Verde i Mojo Picón.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki mojo w dużej misce i dobrze ubijać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ostrymi nożami rozetrzyj skórę i przetrzyj świnię w środku i na zewnątrz 3/4 marynaty mojo. Pozostałe mojo należy zarezerwować, aby przelać na mięso po jego wyrzeźbieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Gotuj całą świnię w Chinach Caja zgodnie z instrukcjami producenta.
4
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Zdobądź skórę łopatki wieprzowej. Umieścić go w dużej misce lub naczyniu do pieczenia i wlać 3/4 marynaty, upewniając się, aby pokryć cały kawałek wieprzowiny. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut lub do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Włożyć łopatkę wieprzową, skórkę do góry, na patelnię wyposażoną w stelaż, przykryć folią i piec w piekarniku przez 3 godziny. Po 3 godzinach zdjąć folię, włączyć ogień do 425 stopni F i piec, aż skóra będzie brązowy i chrupiące, o 30 do 45 protokół. Upewnij się, że sprawdzasz co 5 lub 10 minut, aby upewnić się, że skóra nie pali się.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjmij z piekarnika na deskę do krojenia i pozostaw na 10 minut przed rzeźbieniem. Mięso pokroić i ułożyć na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Wylać zarezerwowaną marynatę na rzeźbione mięso tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 10 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia19
Magazyn