Pieczona wieprzowina i jesienne warzywa

Pieczona wieprzowina i jesienne warzywa mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 278 kalorii. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać mniej sodu rosół z kurczaka, pieprz, schab pieczony, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczone Jesienne Warzywa, Pieczone Jesienne Warzywa, oraz Pieczone Jesienne Warzywa.
Instrukcje
Przyciąć łodygi z kopru włoskiego; wyrzucić.
Pokrój każdą cebulkę kopru włoskiego na 8 klinów. Cebulę obrać, pozostawiając korzeń nienaruszony; każdą cebulę pokroić na 8 klinów.
Podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj koper włoski i cebulę; smażyć 8 minut lub aż lekko rumiane, często mieszając.
Dodaj pozostały olej, rutabaga, i marchew na patelnię; smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane, często mieszając.
Umieść wieprzowinę na stojaku pokrytym sprayem do gotowania; umieść stojak na płytkiej patelni do pieczenia.
Posypać wieprzowinę szałwią, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Ułożyć warzywa wokół wieprzowiny; posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Piec w temperaturze 400 przez 50 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy).
Wyjąć wieprzowinę i warzywa z patelni; przykryć luźno folią.
Umieść patelnię na średnim ogniu; wymieszaj bulion, wino i musztardę, skrobanie patelni, aby poluzować rumiane kawałki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować 4 minuty, mieszając od czasu do czasu.
Podawać z wieprzowiną i warzywami.