Pieczona udziec jagnięcy z ragoutem z białej fasoli, fasolą garbanzo, karczochami, pancettą i suszonymi pomidorami

Pieczona udziec jagnięcy z ragoutem z białej fasoli, fasolą garbanzo, karczochami, pancettą i suszonymi pomidorami
Pieczona udziec jagnięcy z ragoutem z białej fasoli, fasolą garbanzo, karczochami, pancettanem i suszonymi pomidorami wymaga od początku do końca około 45 minut . To danie główne ma 1412 kalorii , 119 g białka i 62 g tłuszczu na porcję. Za 10,61 USD za porcję ten przepis pokrywa 69% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4 osobom. Został dostarczony przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką udziec jagnięcy, suszone pomidory, szalotkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał super-łyżkowy wynik na poziomie 85% . Spróbuj Gicz jagnięca z białą fasolą i suszonymi pomidorami , Pieczone piersi z kurczaka z fasolą garbanzo, pomidorami i papryką oraz Pieczone piersi z kurczaka z fasolą garbanzo, pomidorami i papryką , aby zapoznać się z podobnymi przepisami.

Instrukcje

1
Dla jagnięciny: Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serca Karczochów, Pokrojone Na ćwiartki I Gotowane Na Wolnym Ogniu W Białym Winie, Cebuli I Wodzie (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z GotowaniaSerca Karczochów, Pokrojone Na ćwiartki I Gotowane Na Wolnym Ogniu W Białym Winie, Cebuli I Wodzie (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3/4 łyżki Musztardy Dijon3/4 łyżki Musztardy Dijon
2
W małej misce wymieszaj bułkę tartą, czosnek, zioła, oliwę z oliwek i musztardę. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Suszone Pomidory4 Suszone Pomidory
Płyn Do Gotowania Fasoli GarbanzoPłyn Do Gotowania Fasoli Garbanzo
1/3 Szklanki Płynu Do Gotowania Fasoli Garbanzo1/3 Szklanki Płynu Do Gotowania Fasoli Garbanzo
Płyn Do Gotowania Fasoli GarbanzoPłyn Do Gotowania Fasoli Garbanzo
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Garbanzo, Namoczona I Ugotowana (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Fasola Garbanzo, Namoczona I Ugotowana (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
3
Umieść jagnięcinę na ruszcie w naczyniu do pieczenia. Doprawić jagnięcinę solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Drobno Posiekanego Czosnku6 Ząbków Drobno Posiekanego Czosnku
Udziec Jagnięcy (6 Do 7 Funtów), Bez KościUdziec Jagnięcy (6 Do 7 Funtów), Bez Kości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Udziec Jagnięcy Bez KościUdziec Jagnięcy Bez Kości
4
Posmaruj połowę mieszanki musztardowej wnętrze jagnięciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Płynu Do Gotowania Białej Fasoli1/3 Szklanki Płynu Do Gotowania Białej Fasoli
Płyn Do Gotowania Białej FasoliPłyn Do Gotowania Białej Fasoli
1/4 Funta Pancetty, W Julienne, Smażona, Aż Będzie Chrupiąca1/4 Funta Pancetty, W Julienne, Smażona, Aż Będzie Chrupiąca
5
Zwiń i zabezpiecz sznurkiem. Obsmaż jagnięcinę ze wszystkich stron i piecz w piekarniku przez 15-20 minut, aż będzie lekko złocista. Zmniejsz ogień do 350 stopni, wyjmij jagnięcinę i równomiernie rozprowadź pozostałą 1/2 mieszanki musztardowej na wierzchu. Wróć do piekarnika i kontynuuj pieczenie, aż będzie średnio rzadkie, około 1 1/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pancetta, Julienne, Smażona, Aż Będzie ChrupiącaPancetta, Julienne, Smażona, Aż Będzie Chrupiąca
1/2 Funta Białej Fasoli, Namoczonej I Ugotowanej (zostaw 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Białej Fasoli, Namoczonej I Ugotowanej (zostaw 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Odczekaj 10 minut i pokrój cienko ukośnie.
1
Rozgrzej oliwę z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodaj szalotkę, marchewkę i seler i duś przez 5 do 7 minut. Zwiększ ogień do maksymalnego i dodaj płyny z gotowania oraz bulion z kurczaka. Gotuj, aż zredukuje się do 2 filiżanek i odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3
Włóż fasolę i karczochy do rondla i dodaj bulion. Gotuj, aż płyn zredukuje się do 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodać masło, tymianek i natkę pietruszki, doprawić solą i pieprzem do smaku. Przełóż mieszaninę na talerz i połóż pancettę i pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia92
Magazyn