Pieczona udziec jagnięcy z ragoutem z białej fasoli, fasolą garbanzo, karczochami, pancettą i suszonymi pomidorami

Pieczona udziec jagnięcy z ragoutem z białej fasoli, fasolą garbanzo, karczochami, pancettą i suszonymi pomidorami
Pieczona udziec jagnięcy z ragoutem z białej fasoli, fasolą garbanzo, karczochami, pancettanem i suszonymi pomidorami wymaga od początku do końca około 45 minut . To danie główne ma 1412 kalorii , 119 g białka i 62 g tłuszczu na porcję. Za 10,61 USD za porcję ten przepis pokrywa 69% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4 osobom. Został dostarczony przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką udziec jagnięcy, suszone pomidory, szalotkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał super-łyżkowy wynik na poziomie 85% . Spróbuj Gicz jagnięca z białą fasolą i suszonymi pomidorami , Pieczone piersi z kurczaka z fasolą garbanzo, pomidorami i papryką oraz Pieczone piersi z kurczaka z fasolą garbanzo, pomidorami i papryką , aby zapoznać się z podobnymi przepisami.

Instrukcje

1
Dla jagnięciny: Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serca Karczochów, Pokrojone Na ćwiartki I Gotowane Na Wolnym Ogniu W Białym Winie, Cebuli I Wodzie (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z GotowaniaSerca Karczochów, Pokrojone Na ćwiartki I Gotowane Na Wolnym Ogniu W Białym Winie, Cebuli I Wodzie (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3/4 łyżki Musztardy Dijon3/4 łyżki Musztardy Dijon
2
W małej misce wymieszaj bułkę tartą, czosnek, zioła, oliwę z oliwek i musztardę. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Suszone Pomidory4 Suszone Pomidory
Płyn Do Gotowania Fasoli GarbanzoPłyn Do Gotowania Fasoli Garbanzo
1/3 Szklanki Płynu Do Gotowania Fasoli Garbanzo1/3 Szklanki Płynu Do Gotowania Fasoli Garbanzo
Płyn Do Gotowania Fasoli GarbanzoPłyn Do Gotowania Fasoli Garbanzo
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Garbanzo, Namoczona I Ugotowana (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Fasola Garbanzo, Namoczona I Ugotowana (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
3
Umieść jagnięcinę na ruszcie w naczyniu do pieczenia. Doprawić jagnięcinę solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Drobno Posiekanego Czosnku6 Ząbków Drobno Posiekanego Czosnku
Udziec Jagnięcy (6 Do 7 Funtów), Bez KościUdziec Jagnięcy (6 Do 7 Funtów), Bez Kości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Udziec Jagnięcy Bez KościUdziec Jagnięcy Bez Kości
4
Posmaruj połowę mieszanki musztardowej wnętrze jagnięciny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Płynu Do Gotowania Białej Fasoli1/3 Szklanki Płynu Do Gotowania Białej Fasoli
Płyn Do Gotowania Białej FasoliPłyn Do Gotowania Białej Fasoli
1/4 Funta Pancetty, W Julienne, Smażona, Aż Będzie Chrupiąca1/4 Funta Pancetty, W Julienne, Smażona, Aż Będzie Chrupiąca
5
Zwiń i zabezpiecz sznurkiem. Obsmaż jagnięcinę ze wszystkich stron i piecz w piekarniku przez 15-20 minut, aż będzie lekko złocista. Zmniejsz ogień do 350 stopni, wyjmij jagnięcinę i równomiernie rozprowadź pozostałą 1/2 mieszanki musztardowej na wierzchu. Wróć do piekarnika i kontynuuj pieczenie, aż będzie średnio rzadkie, około 1 1/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pancetta, Julienne, Smażona, Aż Będzie ChrupiącaPancetta, Julienne, Smażona, Aż Będzie Chrupiąca
1/2 Funta Białej Fasoli, Namoczonej I Ugotowanej (zostaw 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Białej Fasoli, Namoczonej I Ugotowanej (zostaw 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Odczekaj 10 minut i pokrój cienko ukośnie.
1
Rozgrzej oliwę z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj szalotkę, marchewkę i seler i duś przez 5 do 7 minut. Zwiększ ogień do maksymalnego i dodaj płyny z gotowania oraz bulion z kurczaka. Gotuj, aż zredukuje się do 2 filiżanek i odcedź.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
3
Włóż fasolę i karczochy do rondla i dodaj bulion. Gotuj, aż płyn zredukuje się do 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Dodać masło, tymianek i natkę pietruszki, doprawić solą i pieprzem do smaku. Przełóż mieszaninę na talerz i połóż pancettę i pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku

Składniki

79opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeartichoke cooking liquidartichoke cooking liquid4artichoke hearts, quartered and simmered in white wine, onion and water (reserve 1/3 cup cooking liquidartichoke hearts, quartered and simmered in white wine, onion and water (reserve 1/3 cup cooking liquid2161 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebułka tarta świeżabułka tarta świeża1łyżka czerwony ocet winnymarchewka pokrojona w kostkęmarchewka pokrojona w kostkę1łodygaseler naciowy pokrojony w kostkęseler naciowy pokrojony w kostkę7201 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)12 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuMusztarda DijonMusztarda Dijon4pomidory suszone w piekarnikupomidory suszone w piekarniku22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzudrobno posiekana świeża natka pietruszkidrobno posiekana świeża natka pietruszki11 łyżka suszonego oreganodrobno posiekany świeży tymianekdrobno posiekany świeży tymianek40opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgegarbanzo bean cooking liquidgarbanzo bean cooking liquid227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgegarbanzo beans, soaked and cooked (reserved 1/3 cup cooking liquid)garbanzo beans, soaked and cooked (reserved 1/3 cup cooking liquid)6goździkidrobno posiekany czosnekdrobno posiekany czosnek2kgsLeg of lamb , bonedLeg of lamb , boned43opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgewhite bean cooking liquidwhite bean cooking liquid22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina113opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepancetta, julienned, Sauteed until crisppancetta, julienned, Sauteed until crisp22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekana natka pietruszkiposiekana natka pietruszki22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekany rozmarynposiekany rozmaryn4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz2szalotka drobno pokrojonaszalotka drobno pokrojona22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzumasło na zimno niesolonemasło na zimno niesolone227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgewhite beans, soaked and cooked (reserve 1/3 cup cooking liquid)white beans, soaked and cooked (reserve 1/3 cup cooking liquid)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia92
Magazyn