Pieczona Szalotka Vinaigrette

Pieczona Szalotka Vinaigrette
Pieczona szalotka Vinaigrette wymaga około 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 0g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Sprawdza się jako tania przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ocet balsamiczny, oliwę z oliwek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 15%. Spróbuj Pieczona kukurydza z bazylią i szalotką Vinaigrette, Wieprzowina pieczona w papryce Aleppo z szalotką Vinaigrette, oraz Sałatka Z Pieczonych Szparagów I Rukoli Z Szalotką Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
Szalotki obrać i wymieszać z 1 łyżką. oliwa z oliwek w dużej misce. Ułóż szalotki na blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
8 Do 10 Drewnianych Patyczków8 Do 10 Drewnianych Patyczków
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Piec w 400 przez 25 minut lub do szalotki są bardzo miękkie, obracając raz po 15 minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
4
Wyjąć z piekarnika i ostudzić 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
5
Pulse pieczone szalotki, ocet winny biały, a następnie 4 składniki w robocie kuchennym 3 do 5 razy lub aż dokładnie wymieszane. Po uruchomieniu procesora powoli wlewaj 1/3 szklanki oliwy z oliwek przez zsyp żywności w powolnym, stałym strumieniu, przetwarzając od 15 do 20 sekund lub aż mieszanina zostanie zmieszana i gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
6
Podawać natychmiast. Przechowywać winegret w szczelnym pojemniku w lodówce do 5 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
7
Odstawić w temperaturze pokojowej na 10 minut, a trzepaczka tuż przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn