Pieczona, solona pierś z indyka z sosem Klonowo-Worcestershire i owocami i orzechami Pilaf ryżowy
Pieczona, solona pierś z indyka z sosem Klonowo-Worcestershire i owocami i orzechami pilaw ryżowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 115g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 1214 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $8.5 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, masło, winogrona, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Klonowa pierś indyka z sosem grzybowym, Pierś z indyka solona z sosem cytrynowo-pietruszkowym, oraz Klon solony Indyk z sosem śmietanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: plastikowa torba na żywność Jumbo (zalecane: Hefty brand 3 do 5 galonów)
2
Otwórz plastikową torbę do przechowywania żywności jumbo w zlewie i dodaj wodę, sól, cukier, liście laurowe, szalotki, przyprawy i czosnek i zawijaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek Goya®
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dodać pierś indyka i zapieczętować torebkę. Włożyć do lodówki i pozostawić do solanki na 24 godziny przed dniem gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
4
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Pierś indyka osuszyć, doprawić solą i pieprzem i umieścić na patelni. Piec w piekarniku w temperaturze 400 stopni F przez 30 minut. Baste, zmniejszyć temperaturę do 325 stopni F i piec, aż natychmiastowy odczyt termometr rejestruje 170 Stopni F, o 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne Posypki
6
Pierś z indyka wyjąć z piekarnika na deskę do krojenia. Przykryć folią i odstawić na 15 minut. Wyrzeźbić pierś i ułożyć ją na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne Posypki
7
Podawać z sokami na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Zarezerwuj 1 funt mięsa na inne menu. Schłodzić, owinąć i schłodzić zarezerwowane mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
9
Dodaj masło do średniego garnka z sosem i rozpuść je na średnim lub średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Dodać szalotki i tymianek i saute 2 protokół, następnie dodać mąkę i wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
11
Whisk w magazynie, Worcestershire i syrop klonowy. Doprawić czarnym pieprzem, do smaku i zmniejszyć mieszaninę, aż będzie wystarczająco gęsta, aby pokryć tylną część łyżki, około 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
12
Roztopić masło w średnim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
13
Dodaj spaghetti i tosty, aż będzie złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
14
Dodaj ryż, marchew, seler, szalotki i skórkę pomarańczową, a następnie wymieszaj bulion i zagotuj. Przykryć garnek, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować, aż ryż będzie miękka, o 16 do 18 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Cały Imbir, Rozgnieciony
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
15
Ryż napełnij widelcem i dodaj pomarańcze, winogrona, orzechy, pietruszkę oraz sól i pieprz do smaku.