Pieczona polędwiczka wieprzowa z jabłkami

Pieczona polędwiczka wieprzowa z jabłkami
Pieczona Polędwica wieprzowa z jabłkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Ten przepis służy 2. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka cydru jabłkowego, oliwy z oliwek, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczona polędwiczka wieprzowa z jabłkami, Polędwiczki wieprzowe z prażonymi jabłkami i cebulą, oraz Polędwiczki wieprzowe z prażonymi jabłkami i cebulą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. osusz wieprzowinę ręcznikiem papierowym. Doprawić solą i pieprzem, posypać tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać olej na dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu. Podsmażyć wieprzowinę, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, o 8 protokół. W ciągu ostatnich 2 minut gotowania dodaj jabłka, pokrój bok w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Obróć jabłka i przenieść patelnię do piekarnika. Piecz przez 12 minut, aż temperatura wewnętrzna wieprzowiny osiągnie 63° dla średnich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
W międzyczasie ugotuj jęczmień zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
5
Przenieś wieprzowinę na deskę do krojenia; namiot z folią aluminiową, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Jabłka wyjąć na półmisek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
7
Umieść patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Dodaj wino; gotuj przez 3 minuty, aż wino zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
9
Mięso pokroić w plasterki i przełożyć na talerz z jabłkami; dodać ugotowany jęczmień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
JęczmieńJęczmień
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
10
Polać sosem z patelni wieprzowiną i jęczmieniem; podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Smak
12
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
13
Dieta 5-Factor World Harley Pasternak, M.Sc i Laura Moser. Copyright © 2010 by Harley Pasternak, M.Sc i Laura Moser. Wydany przez Ballantine Books. Wszelkie Prawa Zastrzeżone.Harley Pasternak, M.Sc., pojawił się w Oprah Winfrey Show, Tyra Banks Show, Access Hollywood, Extra, VH1, E! i wiele razy w "Today Show". Posiada tytuł magistra fizjologii ćwiczeń i nauk żywieniowych oraz dyplom z wyróżnieniem w dziedzinie kinezjologii. Jest również certyfikowany przez American College of Sports Medicine i Canadian Society of Exercise Physiology. Mieszka w Los Angeles w Kalifornii.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia31
Magazyn