Pieczona Pizza ziemniaczana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 13% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 469 kalorii, 13g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 128 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz zieloną cebulę, wodę, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy obejmują Pieczona Pizza Ziemniaczana, Pieczona Pizza Ziemniaczana, oraz Loaded Baked Potato Pizza.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C). Ziemniaki szorować i suszyć, następnie nakłuć kilka razy widelcem i umieścić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ziemniaki będą łatwo Przekłute widelcem, 50 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Zdjąć, ostudzić i obrać.
4
Umieścić boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Odcedzić plastry boczku na papierowych ręcznikach; pokruszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
6
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C). Lekko nasmarować patelnię do pizzy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pizzy
Piekarnik
7
Wymieszaj ciasto do pizzy, wodę i olej w dużej misce z widelcem, aż składniki się połączą. Gdy ciasto się ze sobą połączy, obrócić je na lekko posypaną mąką powierzchnię i ugniatać, aż będzie gładkie i elastyczne, około 8 minut.
Połącz kwaśną śmietanę i sos ranczo w małej misce; rozprowadzić na skorupie. Na wierzchu mieszanka ziemniaczana, boczek, cebula, ser mozzarella i ser Cheddar.