Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonej piersi z indyka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 579 kalorii, 97g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jeśli masz pieczoną pierś z indyka, aromaty i przyprawy (zalecane: czosnek, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Prosta Pieczona Pierś Z Indyka, Nadziewana Pieczona Pierś Z Indyka, oraz Pieczona pierś z indyka z pikantnym suchym Rub.
Ostrożnie wyjmij skórę z mięsa i natrzyj połowę przyprawionego masła bezpośrednio na piersi indyka. Resztę przyprawionego masła natrzeć na skórę. Indyka obficie doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Połowa Piersi Indyka Ze Skórą
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
4
Warzywa rozsypać na dnie patelni na tyle dużej, aby pomieścić indyka. Na patelni ułożyć pierś z mięsa. Pieczeń przez około 2 godziny lub do momentu natychmiastowego odczytu termometru włożonego w najgrubszą część piersi rejestruje 160 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
5
Przełożyć indyka na deskę do krojenia i namiot luźno z folią na 20 minut. Temperatura piersi będzie nadal rosnąć, gdy odpoczywa. Wyrzeźbić pierś i podawać z sokami z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
Unsuffed, 2 do 3-funtowy indyk będzie gotować od 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2
Unsuffed, 4 do 6-funtowy indyk będzie gotować od 1 1/2 do 2 1/4 godzin
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3
Unsuffed, 7 do 8-Funt indyk będzie gotować od 2 1/4 do 3 1/4 godziny; jeśli nadziewane, będzie gotować w 3 do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4
Cytryna i tymianek: masło doprawić 3 łyżkami świeżych liści tymianku, 1 łyżeczką soku z cytryny i 1 łyżeczką skórki z cytryny.