Pieczona pierś z kurczaka z marmoladą

Pieczona pierś z kurczaka z marmoladą to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 2. Na 12,05 zł za porcję, ten przepis okładki 74% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1311 kalorii, 84g białka, oraz 44g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz piersi z kurczaka, masło, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pieczona w piecu czosnkowym pierś z kurczaka z kością (AKA Dzielona pierś z kurczaka), Pikantna Pieczona Pierś Z Kurczaka, oraz Cytrusowa Marmolada-glazurowane wątróbki z kurczaka z pieczonymi ziemniakami i chrupiącą brukselką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Piersi kurczaka doprawić solą i pieprzem do smaku. W dużej patelni saute na dużym ogniu dodaj olej. Po podgrzaniu umieść kurczaka na patelni. Przykryj kurczaka folią aluminiową i umieść na wierzchu kolejną ciężką patelnię. Gotować kurczaka, aż skóra jest złoty kolor, o 5 do 8 protokół, a następnie flip i gotować, aż gotowane przez, o 5 do 8 Więcej minut.
Podawać z marmoladą i zwiędłą rzymską.
Umieść pomarańcze na płaskiej powierzchni i pokrój kilka cienkich rund z obu końców. Unikaj środkowej części, ponieważ tam znajduje się duża koncentracja dołów.
Zmierz miód bezpośrednio na średniej patelni na małym ogniu, aż się roztopi.
Dodać pomarańcze rundy i doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Dodaj posypkę solą i pieprzem, do smaku.
Dodaj sok z cytryny i wanilii. Wymieszać, aby zmiksować. Gotować przez dodatkowe 2 minuty, a następnie przenieść do miski do ostygnięcia.
Na dużej patelni, rozgrzać masło i dodać czosnek na średnim ogniu. Gotować, aż pachnące i dodać romaine. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Użyj drewnianej łyżki i wymieszaj, aby zmiksować przez dodatkową minutę.
Wyjmij z ognia i spuść pozostałą ciecz.
Dodać kilka gałązek soku z cytryny i podawać z kurczakiem.