Pieczona papryka z porami
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Pieczona papryka z Pora może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 132 kalorie. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pory, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pory i papryka z Linguine, Łosoś pieczony w folii z porami i papryką, oraz Dorsz pieczony na patelni z pieczonymi pomidorami i porami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę pieczemy na gazowym ogniu lub pod rozgrzanym brojlerem, często obracając się, aż do zwęglenia.
Paprykę przełożyć na półmisek i ostudzić.
Tymczasem doprowadzić średni rondel osolonej wody do wrzenia.
Dodać pory i gotować, aż tylko miękkie, o 3 protokół.
Odcedzić i osuszyć ręcznikami papierowymi. Do rondla wrzucić 1 łyżkę oliwy z oliwek i wymieszać. Doprawić solą.
Odrzuć Skórki pieprzu, łodygi i nasiona.
Paprykę pokroić w paski o wymiarach 2 na 1/3 cala i ułożyć na dużym talerzu.
Skropić pozostałą 1/4 szklanki oleju i doprawić solą. Top z pora i podawać.