Pieczona papryka z czarnymi oliwkami
Pieczona papryka z czarnymi oliwkami może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 93 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 93 grosze za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz paprykę, mięta, papryka pomarańczowa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Branzino En Papillote Z Pieczoną Papryką, Czarnymi Oliwkami I Fe, Stek z bakłażana z ciecierzycą, pieczoną czerwoną papryką, serem Feta i czarnymi oliwkami, oraz Kotlety wieprzowe z papryką, octem i czarnymi oliwkami przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Papryka Broil 4 do 5 cali poniżej źródła ciepła, obracając co 5 minut, aż skórki są czernione, o 25 protokół.
Przenieść do dużej miski, przykryć dużą płytką lub folią i pozostawić na parze, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Obrać paprykę, przyciąć, wyrzucić nasiona i żeberka i pokroić wzdłuż na paski o szerokości 1/2 cala.
W misce do serwowania, wymieszać paprykę, olej, ocet i czosnek; doprawić solą i pieprzem.
Odstawić na co najmniej 1 godzinę przed podaniem. (Sałatkę można schłodzić, szczelnie zapakować, do 3 dni.)
Tuż przed podaniem wrzucić oliwki z papryką.
Sałatkę posypać miętą i podawać w temperaturze pokojowej.