Pieczona papryka z balsamicznym winegretem
Pieczona papryka z balsamicznym Vinaigrette może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 60 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 7 i kosztuje $1.36 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz paprykę, squash, pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 84%. Podobne przepisy to Pieczona papryka wiśniowa z octem balsamicznym, Pieczona Marchewka W Balsamicznym Winegrecie, oraz Pieczony kurczak z balsamicznym winegretem.
Instrukcje
Pokrój chiles poblano i czerwoną paprykę na pół wzdłuż; Usuń i wyrzuć nasiona i błony.
Ułożyć skórę bokiem do góry, na blasze do pieczenia; spłaszczyć dłonią.
Pokrój squasha na pół wzdłuż; płaszcz squasha w sprayu do gotowania.
Umieść squash na blasze do pieczenia, wyciąć bok w dół. Papryka Broil i squash 5 1/2 cali od ciepła (z elektrycznymi drzwiami częściowo otwartymi) 15 do 20 minut lub do czasu zwęglenia papryki.
Paprykę umieścić w lodowatej wodzie do ostygnięcia. Squash Broil 5 do 10 dodatkowych minut lub do zwęglenia.
Umieść squasha w lodowatej wodzie do ostygnięcia.
Paprykę i kabaczka wyjąć z wody; skórki obrać i wyrzucić.
Pokroić w paski 1/2 cala.
Ocet i pozostałe składniki połączyć w małej misce; dobrze wymieszać.
Połączyć paski papryki i squash w misce; dodać mieszaninę octu, i wrzucić delikatnie. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Podawać z łyżką szczelinową.