Przepis pieczona noga jagnięca z salsą Verde może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 50 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 66g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 664 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.02 za porcję. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka octu winnego, czosnku, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pieczona noga jagnięca z salsą Verde, Pieczeń z jagnięciny z salsą cytrynowo-miętową Verde, oraz Jagnięce T-Bones Z Salsą Verde dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.