Pieczona kanapka z jagnięciną

Pieczona kanapka z jagnięciną
Pieczona noga o ' kanapka z jagnięciną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 5,42 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 867 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz tymianek, brukselka, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona noga kanapki z jagnięciną, Kanapka Z Jagnięciną, oraz Karczochowo - Jagnięce Pieczywo Kanapkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla jagnięciny: Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Zacznij od rozłożenia pozbawionej kości nogi jagnięciny i umieszczenia w dużym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga JagnięcaNoga Jagnięca
3
Wlać sok z cytryny po obu stronach jagnięciny; to pomoże go zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
4
Na patelni dodać marchew, seler i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Umieścić czosnek w robocie kuchennym i proces, aż dobrze posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Usunąć prawie połowę czosnku (około 4 ząbki) i odstawić na masło czosnkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Dodać rozmaryn i liście tymianku do robota kuchennego i dobrze posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Dodać oliwę z oliwek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
9
Zalać marynatą po obu stronach jagnięciny i wmasować ją w mięso. Zawiąż jagnięcinę w ładny, równomierny kształt sznurkiem kuchennym, a następnie umieść na patelni na warzywach.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
10
Umieść w piekarniku i piecz do pożądanego punktu doneness (temperatura wewnętrzna powinna osiągnąć 125 stopni F dla średnio rzadkich), 3 do 4 godzin. Po zakończeniu pozostaw na 12 do 15 minut, a następnie pokrój w plastry (na ziarno) na kanapki. Przed podaniem doprawić plastry solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Aby zrobić jus, umieść patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
12
Dodaj zarezerwowane łodygi tymianku i rozmarynu i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
13
Wlać białe wino, zeskrobując brązowe kawałki na dnie patelni i doprowadzić do szybkiego wrzenia. Wymieszać bulion z kurczaka i gotować na wolnym ogniu przez kilka minut, podczas gdy jagnięcina odpoczywa. Przecedzić płyn do rondla i ogrzać do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
14
Aby masło czosnkowe, umieścić zarezerwowany czosnek w małej patelni saute i ustawić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
15
Dodać masło i ogrzać. Gotować czosnek, aż pachnące, 4 do 5 minut, i ogrzać, aż tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
16
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
17
Bochenek na zakwasie pokroić w plastry o grubości 1 cala i każdą kromkę chleba posmarować masłem czosnkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Na ZakwasieChleb Na Zakwasie
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
18
Umieścić w piekarniku do tosty, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
19
Aby złożyć kanapki, posmarować każdą kromkę chleba z odrobiną Fresno Chili Mayo po obu stronach, a następnie warstw z dobrym sterty plasterków pieczonej jagnięciny. Top z gałką kopru włoskiego brukselki Slaw i umieścić górną kromkę chleba na tworząc kanapkę. Aby służyć, zanurzyć kanapkę w jus.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
20
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
21
Czosnek i paprykę rozłożyć na małym naczyniu do pieczenia i skropić odrobiną oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
22
Umieść w piekarniku i upiec chiles aż skóra pęcherze, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
23
Wyjąć z piekarnika, umieścić w misce i przykryć plastikiem tak chiles potu. Pozostawić na 5 minut, a następnie ostrożnie obrać skórki i usunąć łodygi i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
24
W blenderze umieść Prażone chili i czosnek. Zmiksować na gładką masę, dodać żółtka, sok z cytryny, cukier i sól. Po uruchomieniu blendera powoli skropić oliwę z oliwek, aż mieszanina emulguje. Przechowywać w lodówce mayo Chile aż do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
25
Wyjmij rdzeń z cebulki kopru włoskiego i drobno pokrój ostrym nożem lub mandoliną. Powtórz proces dla czerwonej kapusty. Drobno pokroić cebulę i brukselkę. W dużej misce, połączyć oliwę z oliwek, ocet, cukier i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Koper WłoskiKoper Włoski
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
5 Solonych Krakersów, Pokruszonych5 Solonych Krakersów, Pokruszonych
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
26
Ubijamy razem i doprawiamy solą i pieprzem. Wchodzisz na rozdrobniony koper włoski, posiekane liście kopru włoskiego i rozdrobnione brukselki.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
27
Dobrze wymieszać, a następnie przykryć i umieścić w lodówce na 15 do 20 minut przed podaniem, aby warzywa zmiękły i wchłonęły vinaigrette. Dobrze wymieszać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane

Składniki

3Spód: okruszki z herbatników graham2 łyżeczki gorącej soli2 łyżeczki gorącej soli1kufelBrukselka, koniec łodygi przyciętyBrukselka, koniec łodygi przycięty3marchew, grubo posiekanamarchew, grubo posiekana3zdanieseler, grubo posiekanyseler, grubo posiekany3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)3red Fresno chilesred Fresno chiles3żółtka jajżółtka jaj2Spód: okruszki z herbatników grahamposiekane liście kopru włoskiegoposiekane liście kopru włoskiego1( bakłażany)koper włoskikoper włoski4gałązkiświeży rozmaryn, liście usunięte i łodygi zastrzeżoneświeży rozmaryn, liście usunięte i łodygi zastrzeżone2gałązkiświeży tymianek, liście usunięte i łodygi zastrzeżoneświeży tymianek, liście usunięte i łodygi zastrzeżone3goździkiczosnek goya®czosnek goya®10goździkiczosnek obranyczosnek obrany1Sok z cytrynySok z cytryny1porcja startego parmezanuRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy8trochę posiekanej cukiniiSól koszernaSól koszerna8trochę posiekanej cukiniiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1kilogramynoga jagnięca bez kościnoga jagnięca bez kości1porcja startego parmezanuświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek, plus dodatkowo do pieczenia Chillioliwa z oliwek, plus dodatkowo do pieczenia Chilli3Spód: okruszki z herbatników grahamoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1cebula, grubo posiekanacebula, grubo posiekana2warzywo (np. szpinak)świeżo popękany czarny pieprzświeżo popękany czarny pieprz0głowy5 solonych krakersów, pokruszonych5 solonych krakersów, pokruszonych2bochenki chleb na zakwasiebochenki chleb na zakwasie1warzywo (np. szpinak)1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu2warzywo (np. szpinak)1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu0słodka cebula (Maui lub Vidalia)słodka cebula (Maui lub Vidalia)1kijemasło niesolonemasło niesolone2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia49
Magazyn