Pieczona noga o ' kanapka z jagnięciną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 5,42 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 867 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz tymianek, brukselka, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona noga kanapki z jagnięciną, Kanapka Z Jagnięciną, oraz Karczochowo - Jagnięce Pieczywo Kanapkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dla jagnięciny: Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Zacznij od rozłożenia pozbawionej kości nogi jagnięciny i umieszczenia w dużym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga Jagnięca
3
Wlać sok z cytryny po obu stronach jagnięciny; to pomoże go zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Groch łuskany, Opcjonalnie
4
Na patelni dodać marchew, seler i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Umieścić czosnek w robocie kuchennym i proces, aż dobrze posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
6
Usunąć prawie połowę czosnku (około 4 ząbki) i odstawić na masło czosnkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Czosnkowe
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
7
Dodać rozmaryn i liście tymianku do robota kuchennego i dobrze posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
8
Dodać oliwę z oliwek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
9
Zalać marynatą po obu stronach jagnięciny i wmasować ją w mięso. Zawiąż jagnięcinę w ładny, równomierny kształt sznurkiem kuchennym, a następnie umieść na patelni na warzywach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Groch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek Rzeźniczy
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
10
Umieść w piekarniku i piecz do pożądanego punktu doneness (temperatura wewnętrzna powinna osiągnąć 125 stopni F dla średnio rzadkich), 3 do 4 godzin. Po zakończeniu pozostaw na 12 do 15 minut, a następnie pokrój w plastry (na ziarno) na kanapki. Przed podaniem doprawić plastry solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Aby zrobić jus, umieść patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
12
Dodaj zarezerwowane łodygi tymianku i rozmarynu i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
13
Wlać białe wino, zeskrobując brązowe kawałki na dnie patelni i doprowadzić do szybkiego wrzenia. Wymieszać bulion z kurczaka i gotować na wolnym ogniu przez kilka minut, podczas gdy jagnięcina odpoczywa. Przecedzić płyn do rondla i ogrzać do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
Piersi Bażanta Jeśli)
Groch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, Obrane
14
Aby masło czosnkowe, umieścić zarezerwowany czosnek w małej patelni saute i ustawić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Czosnkowe
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
15
Dodać masło i ogrzać. Gotować czosnek, aż pachnące, 4 do 5 minut, i ogrzać, aż tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
16
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
17
Bochenek na zakwasie pokroić w plastry o grubości 1 cala i każdą kromkę chleba posmarować masłem czosnkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Na Zakwasie
Masło Czosnkowe
1-1/2 Szklanki Piwa
18
Umieścić w piekarniku do tosty, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
19
Aby złożyć kanapki, posmarować każdą kromkę chleba z odrobiną Fresno Chili Mayo po obu stronach, a następnie warstw z dobrym sterty plasterków pieczonej jagnięciny. Top z gałką kopru włoskiego brukselki Slaw i umieścić górną kromkę chleba na tworząc kanapkę. Aby służyć, zanurzyć kanapkę w jus.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1-1/2 Szklanki Piwa
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Groch łuskany, Opcjonalnie
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Pasek Skórki Cytrynowej
20
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
21
Czosnek i paprykę rozłożyć na małym naczyniu do pieczenia i skropić odrobiną oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
22
Umieść w piekarniku i upiec chiles aż skóra pęcherze, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
23
Wyjąć z piekarnika, umieścić w misce i przykryć plastikiem tak chiles potu. Pozostawić na 5 minut, a następnie ostrożnie obrać skórki i usunąć łodygi i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
24
W blenderze umieść Prażone chili i czosnek. Zmiksować na gładką masę, dodać żółtka, sok z cytryny, cukier i sól. Po uruchomieniu blendera powoli skropić oliwę z oliwek, aż mieszanina emulguje. Przechowywać w lodówce mayo Chile aż do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
25
Wyjmij rdzeń z cebulki kopru włoskiego i drobno pokrój ostrym nożem lub mandoliną. Powtórz proces dla czerwonej kapusty. Drobno pokroić cebulę i brukselkę. W dużej misce, połączyć oliwę z oliwek, ocet, cukier i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Koper Włoski
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
5 Solonych Krakersów, Pokruszonych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mandolina
1 żółty Owocowy Roll-up
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
26
Ubijamy razem i doprawiamy solą i pieprzem. Wchodzisz na rozdrobniony koper włoski, posiekane liście kopru włoskiego i rozdrobnione brukselki.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
27
Dobrze wymieszać, a następnie przykryć i umieścić w lodówce na 15 do 20 minut przed podaniem, aby warzywa zmiękły i wchłonęły vinaigrette. Dobrze wymieszać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)