Pieczona kanapka z jagnięciną

Pieczona kanapka z jagnięciną
Pieczona noga o ' kanapka z jagnięciną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 5,42 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 867 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz tymianek, brukselka, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona noga kanapki z jagnięciną, Kanapka Z Jagnięciną, oraz Karczochowo - Jagnięce Pieczywo Kanapkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla jagnięciny: Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Zacznij od rozłożenia pozbawionej kości nogi jagnięciny i umieszczenia w dużym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga JagnięcaNoga Jagnięca
3
Wlać sok z cytryny po obu stronach jagnięciny; to pomoże go zmiękczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
4
Na patelni dodać marchew, seler i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Umieścić czosnek w robocie kuchennym i proces, aż dobrze posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
6
Usunąć prawie połowę czosnku (około 4 ząbki) i odstawić na masło czosnkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
7
Dodać rozmaryn i liście tymianku do robota kuchennego i dobrze posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
8
Dodać oliwę z oliwek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
9
Zalać marynatą po obu stronach jagnięciny i wmasować ją w mięso. Zawiąż jagnięcinę w ładny, równomierny kształt sznurkiem kuchennym, a następnie umieść na patelni na warzywach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
10
Umieść w piekarniku i piecz do pożądanego punktu doneness (temperatura wewnętrzna powinna osiągnąć 125 stopni F dla średnio rzadkich), 3 do 4 godzin. Po zakończeniu pozostaw na 12 do 15 minut, a następnie pokrój w plastry (na ziarno) na kanapki. Przed podaniem doprawić plastry solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Aby zrobić jus, umieść patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
12
Dodaj zarezerwowane łodygi tymianku i rozmarynu i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
13
Wlać białe wino, zeskrobując brązowe kawałki na dnie patelni i doprowadzić do szybkiego wrzenia. Wymieszać bulion z kurczaka i gotować na wolnym ogniu przez kilka minut, podczas gdy jagnięcina odpoczywa. Przecedzić płyn do rondla i ogrzać do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
14
Aby masło czosnkowe, umieścić zarezerwowany czosnek w małej patelni saute i ustawić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
15
Dodać masło i ogrzać. Gotować czosnek, aż pachnące, 4 do 5 minut, i ogrzać, aż tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
16
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
17
Bochenek na zakwasie pokroić w plastry o grubości 1 cala i każdą kromkę chleba posmarować masłem czosnkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Na ZakwasieChleb Na Zakwasie
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
18
Umieścić w piekarniku do tosty, o 10 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
19
Aby złożyć kanapki, posmarować każdą kromkę chleba z odrobiną Fresno Chili Mayo po obu stronach, a następnie warstw z dobrym sterty plasterków pieczonej jagnięciny. Top z gałką kopru włoskiego brukselki Slaw i umieścić górną kromkę chleba na tworząc kanapkę. Aby służyć, zanurzyć kanapkę w jus.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
20
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
21
Czosnek i paprykę rozłożyć na małym naczyniu do pieczenia i skropić odrobiną oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
22
Umieść w piekarniku i upiec chiles aż skóra pęcherze, 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
23
Wyjąć z piekarnika, umieścić w misce i przykryć plastikiem tak chiles potu. Pozostawić na 5 minut, a następnie ostrożnie obrać skórki i usunąć łodygi i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
24
W blenderze umieść Prażone chili i czosnek. Zmiksować na gładką masę, dodać żółtka, sok z cytryny, cukier i sól. Po uruchomieniu blendera powoli skropić oliwę z oliwek, aż mieszanina emulguje. Przechowywać w lodówce mayo Chile aż do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
25
Wyjmij rdzeń z cebulki kopru włoskiego i drobno pokrój ostrym nożem lub mandoliną. Powtórz proces dla czerwonej kapusty. Drobno pokroić cebulę i brukselkę. W dużej misce, połączyć oliwę z oliwek, ocet, cukier i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Koper WłoskiKoper Włoski
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
5 Solonych Krakersów, Pokruszonych5 Solonych Krakersów, Pokruszonych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MandolinaMandolina
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
26
Ubijamy razem i doprawiamy solą i pieprzem. Wchodzisz na rozdrobniony koper włoski, posiekane liście kopru włoskiego i rozdrobnione brukselki.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
27
Dobrze wymieszać, a następnie przykryć i umieścić w lodówce na 15 do 20 minut przed podaniem, aby warzywa zmiękły i wchłonęły vinaigrette. Dobrze wymieszać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)

Składniki

33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala2 łyżeczki gorącej soli2 łyżeczki gorącej soli1kufelBrukselka, koniec łodygi przyciętyBrukselka, koniec łodygi przycięty3marchew, grubo posiekanamarchew, grubo posiekana3zdanieseler, grubo posiekanyseler, grubo posiekany3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)3red Fresno chilesred Fresno chiles3żółtka jajżółtka jaj23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekane liście kopru włoskiegoposiekane liście kopru włoskiego1( bakłażany)koper włoskikoper włoski4gałązkiświeży rozmaryn, liście usunięte i łodygi zastrzeżoneświeży rozmaryn, liście usunięte i łodygi zastrzeżone2gałązkiświeży tymianek, liście usunięte i łodygi zastrzeżoneświeży tymianek, liście usunięte i łodygi zastrzeżone3goździki1 łyżeczka ostrej papryki, jeśli to możliwe wędzonej1 łyżeczka ostrej papryki, jeśli to możliwe wędzonej10goździkiczosnek obranyczosnek obrany1Sok z cytrynySok z cytryny12 łyżeczki czosnku w proszkuRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy8krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna8krewetki i żyłkiSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1kilogramynoga jagnięca bez kościnoga jagnięca bez kości12 łyżeczki czosnku w proszkuświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek, plus dodatkowo do pieczenia Chillioliwa z oliwek, plus dodatkowo do pieczenia Chilli33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1cebula, grubo posiekanacebula, grubo posiekana2Batoniki toffi Heathświeżo popękany czarny pieprzświeżo popękany czarny pieprz0głowy5 solonych krakersów, pokruszonych5 solonych krakersów, pokruszonych2bochenki chleb na zakwasiebochenki chleb na zakwasie1Batoniki toffi Heathsok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie2Batoniki toffi Heathsok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie0słodka cebula (Maui lub Vidalia)słodka cebula (Maui lub Vidalia)1kijemasło niesolonemasło niesolone2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia49
Magazyn