Polędwiczka wieprzowa z grilla miodowego może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 305 kalorii, 37g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Za $1.9 za porcję, ten przepis okładki 24% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. 19 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz pod ręką miód, olej sezamowy, mielony imbir i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony imbir, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto imbirowe z Krystalizowanym lukrem imbirowym jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Miód Cynamonowy Grillowana Polędwica Wieprzowa, Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Miodowo-Musztardowa, oraz Grillowana Polędwica Wieprzowa Z Musztardą Miodową dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz sos sojowy, czosnek i imbir; dodaj wieprzowinę. Zamknij worek i obróć, aby pokryć; przechowywać w lodówce przez co najmniej 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy
Czosnek
Imbir
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
2
W małym rondelku połącz miód, brązowy cukier i olej. Gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Miód
Cukier
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia; odstawić.
4
Odcedź i wyrzuć marynatę. Za pomocą szczypiec z długą rączką zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym i lekko posmaruj ruszt grillowy. Przygotuj grill na pośrednie ciepło za pomocą patelni ociekowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Marynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Kasztany Wodne, Julienne
Szczypce
Patelnia
5
Umieść wieprzowinę na patelni ociekowej i grilluj pod przykryciem na pośrednim średnim ogniu przez 20-25 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°, często fastrygując mieszanką miodu.
Polędwiczki wieprzowe można łączyć z Pinot Noir, Malbec i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, średnio treściwych sangiovese uzupełnia mięsiste sosy, gulasze i inne wieloskładnikowe potrawy, a pełne garbnikowe pary malbec z tłustymi kawałkami i grillem. Seaglass rosé z Pinot Noir z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
SeaGlass Rose z Pinot Noir
Piękne odbicie dziewiczego przybrzeżnego terroir hrabstwa Monterey, różowe otwiera się pachnącymi poziomkami i suszonymi płatkami róż na nosie. Smaki soczystej wiśni idojrzałe maliny są zrównoważone orzeźwiającą kwasowością i chrupiącym, czystym wykończeniem. To tętniące życiem wino jest zróżnicowanym partnerem menu, wyjątkowo dobrze komponując się z prosciutto i ciastami melonowymi lub krabowymi z pikantnymi aioli.