Pieczona jagnięcina z musztardą Dijon i tymiankiem

Pieczona jagnięcina z musztardą Dijon i tymiankiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 528 kalorii, 28g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka wina, masła, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szaszłyki jagnięce z ziołami z musztardą Dijon, Kotlety jagnięce z masłem cytrynowym, tymiankowym i musztardowym, oraz Dijon & Tymianek Pieczone Pałeczki Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni.
Dodać 2 schaby jagnięce i brązowy ze wszystkich stron na dużym ogniu.
Schab wyjąć na talerz i powtórzyć z pozostałą jagnięciną.
Dodaj wino i wodę i dusić na umiarkowanym ogniu przez 5 protokół, skrobanie się rumiane kawałki z dna patelni. Jagnięcinę przecedzić do małego rondla.
Schab jagnięcy posmarować musztardą i ułożyć na blasze do pieczenia.
Posypać posiekanymi liśćmi tymianku i piec w piekarniku przez 15 do 20 minut na średnio rzadkie.
Przełożyć jagnięcinę na deskę do krojenia.
Doprowadzić zastrzeżone jagnięcina jus na wolnym ogniu na umiarkowanym ogniu i gotować, aż zmniejszy się o jedną czwartą, o 4 protokół.
Ubić masło i doprawić solą i pieprzem.
Pokroić jagnięcinę w poprzek na 1/2-calowe medaliony.
Skropić jus, udekorować gałązkami tymianku i podawać.