Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Zapiekana jagnięcina z sosem balsamicznym może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ząbków czosnku, cebula, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Smażone kotlety jagnięce z rozmarynową mżawką balsamiczną, Pieczony łosoś z sosem balsamicznym, oraz Polędwica Zapiekana Ze Słodkim Sosem Balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Polędwiczki jagnięce posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Schab Jagnięcy
Sól I Pieprz
3
Dodać jagnięcinę na patelnię, i gotować 3 protokół lub aż rumiane. Obrócić jagnięcinę i gotować 4 minuty lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Wyjąć jagnięcinę z patelni; ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Dodaj posiekaną cebulę i czosnek na patelnię; gotować 3 protokół lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać wino; doprowadzić do wrzenia. Gotować 3 minuty lub aż płyn odparuje. Wymieszać bulion i ocet balsamiczny; doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 protokół lub do zmniejszenia do około 2/3 szklanki.