Pieczona fasolka szparagowa, ziemniaki i koper włoski

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj pieczoną zieloną fasolkę, ziemniaki i koper włoski spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 230 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka oliwy z oliwek, sól morska, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, Zimowy pomidorowo-Koprowy makaron z rzepy z pieczoną fasolką szparagową, oraz Pieczone ziemniaki i fasolka szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przycinamy bazy z cebulek kopru włoskiego; Cebulki kroimy na ćwiartki.
Wrzucić koper włoski, ziemniaki, i olej w 15-x 10-calowy jellyroll patelni; posypać solą.
Piec w temperaturze 425 przez 30 minut.
Dodać fasolkę szparagową i wrzucić delikatnie.
Piec 10 do 15 więcej minut lub aż warzywa są lekko rumiane.
Posypać pieprzem i podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
* Można zastąpić 1 łyżeczkę soli.