Pieczona fasolka szparagowa z szalotką i orzechami laskowymi
Prażona fasolka szparagowa z szalotką i orzechami laskowymi wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 130 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, fasola, Skórka z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczona fasolka szparagowa z szalotką i orzechami laskowymi, Fasolka szparagowa pieczona w czosnku i szalotka z orzechami laskowymi, oraz Fasolka szparagowa z szalotką, orzechami laskowymi i estragonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Wrzucić zieloną fasolkę w dużym naczyniu do pieczenia z oleju i szalotki i doprawić solą i pieprzem. Pieczeń, aż tylko gotowane przez i złoty kolor, o 15 do 18 protokół.
Połącz orzechy laskowe, skórkę i natkę pietruszki w małej misce.
Przełożyć fasolkę szparagową na talerz i posypać mieszaniną orzechów laskowych.