Pieczona dynia z żołędzi z farszem z dzikiego ryżu, orzechów pekan i żurawiny
Pieczone Acorn Squash z dzikim ryżem, pekan i żurawina farsz może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.65 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 585 kalorii, 12g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 284 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Mieszanka pekanów, ser ricotta salata, ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pieczona dynia Żołędziowa z farszem z dzikiego ryżu, Pieczona Dynia Z Żołędzi Z Farszem Z Komosy Ryżowej, Żurawiny I Moreli, oraz Dynia Żołędziowa z farszem żurawinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 191°.
Usuń nasiona z Acorn squash: za pomocą ostrego noża szefa kuchni, przyciąć mały płaski kawałek od dołu każdego squasha, więc siedzi płasko. Następnie odetnij górną 1/2 " każdego squasha, odsłaniając nasiona. Użyj łyżki stołowej, aby zeskrobać nasiona i włókna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Acorn Squash
Nóż Do Obierania
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Szefa Kuchni
3
Umieść squasha na blasze do pieczenia, doprawić lekko solą i pieprzem, a każdą squasha skropić 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek.