Pieczona Cebula Vidalia W Sosie Śmietanowym Sherry

Pieczona Cebula Vidalia W Sosie Śmietanowym Sherry
Pieczone cebule Vidalian w sosie śmietanowym Sherry może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sherry, sól, pół na pół i kilka innych rzeczy do zrobienia dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 36%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pieczona Cebula Vidalian, Pieczona Cebula Vidalian, oraz Pieczona Cebula Vidalian.

Instrukcje

1
Umieścić cebulę w naczyniu do pieczenia 12 - x 8 - x 2-cal, i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
Roztopić masło w ciężkim rondlu na małym ogniu; dodać mąkę, mieszając, aż będzie gładka. Gotować 1 minutę, stale mieszając. Stopniowo dodawać pół na pół; gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje i bąbelki. Wymieszać z sherry, pieczarkami, pimiento, solą i pieprzem; polać cebulą sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona PaprykaCienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Posypać serem na wierzchu sosu; piec dodatkowe 5 minut lub aż ser topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawSos
Magazyn