Pieczona brukselka z migdałami i Pecorino

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać pieczone brukselki z migdałami i Pecorino spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką pieprz, brukselkę, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pieczona brukselka z boczkiem i migdałami, Cynamonowa pieczona brukselka z prażonymi migdałami, oraz Pieczona brukselka Z Redukcją balsamiczną, kozim serem i migdałami {bezglutenowa, niskowęglowodanowa + Super prosta} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 260° i ułóż stojak na środku. Podczas gdy piekarnik jest ogrzewanie, umieścić migdały na blasze do pieczenia i tosty, aż pachnące, o 4 do 6 protokół. Grubo posiekać i odstawić na bok (zarezerwować blachę do pieczenia).
Brukselkę i olej umieścić w dużej misce, doprawić solą i pieprzem, a następnie wymieszać, aby równomiernie pokryć. Ułóż brukselkę wyciętą bokiem w jednej warstwie na zarezerwowanej blasze do pieczenia (zarezerwuj miskę). Pieczeń, mieszając około połowy czasu gotowania, aż rumiane i po prostu miękkie, o 20 do 25 minut w sumie. (Jeśli Twoje brukselki są małe, sprawdź je po 10 minutach i dostosuj czas gotowania w razie potrzeby.)
Brukselkę przełożyć do zarezerwowanej miski i odstawić do ostygnięcia na 5 minut.
Dodać prażone migdały, ser, i sok z cytryny i wrzucić do połączenia. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.