Pieczona brukselka z czosnkiem i pancettą może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz brukselkę, wodę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona brukselka z pancettą, Pieczona na patelni brukselka z pancettą, oraz Pancetta Pieczone Brukselka Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
2
Wymieszać brukselkę, pancetta, czosnek, olej, i sól i pieprz do smaku w 11-przez 7-calowej patelni do pieczenia i rozprowadzić w 1 warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
2 Duże Szczypty Garam Masala
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piecz w górnej trzeciej części piekarnika, mieszając raz w połowie pieczenia, aż kiełki będą brązowe na brzegach i miękkie, łącznie około 25 minut. Wymieszać z wodą, skrobając brązowe kawałki.