Pieczona Brukselka

Pieczona Brukselka
Pieczona brukselka może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.28 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 168 kalorii, 6G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jeśli masz mielony pieprz, szałwia, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pieczona brukselka / brukselka, Serowy smażony Polenta z patelnią pieczona balsamiczna brukselka + pieczony czosnek olej szałwiowy, oraz Pieczona Brukselka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. 2
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Odciąć spód każdej brukselki (około 1/4" lub mniej), a następnie pokroić na pół wzdłuż.3 wrzucić wszystkie składniki i umieścić w jednej warstwie na naczyniu do pieczenia.4 pieczeń przez 25 minut lub aż brukselka są lekko rumiane i miękkie w całym.5
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Podawać na ciepło lub na zimno.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia85
Magazyn