Pieczona Bagietka z masłem cytrynowo-czosnkowym
Pieczona Bagietka z masłem cytrynowo-czosnkowym to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 2G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, ząbki czosnku, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Spróbuj Pieczony dorsz z molwy w sosie maślano-cytrynowo-czosnkowym, Pieczony Lingcod z sosem maślano-cytrynowo-czosnkowym, oraz Grillowane małże z masłem cytrynowo-imbirowym i grillowaną bagietką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj masło, posiekaną natkę pietruszki, czosnek i startą skórkę cytryny w małej misce, aby zmiksować. Doprawiamy masło cytrynowo-czosnkowe do smaku solą i pieprzem.
Rozprowadzić równomiernie po 1 stronie każdej kromki chleba. Złożyć ponownie kromki chleba; owinąć w folię.
Umieścić na blasze do pieczenia. (Można zrobić 8 godzin wcześniej; chill.)
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Piec chleb aż do ogrzania przez, o 20 protokół; służyć chleb ciepły.