Pieczona Bagietka z masłem cytrynowo-czosnkowym

Pieczona Bagietka z masłem cytrynowo-czosnkowym
Pieczona Bagietka z masłem cytrynowo-czosnkowym to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 2G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, ząbki czosnku, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 12%. Spróbuj Pieczony dorsz z molwy w sosie maślano-cytrynowo-czosnkowym, Pieczony Lingcod z sosem maślano-cytrynowo-czosnkowym, oraz Grillowane małże z masłem cytrynowo-imbirowym i grillowaną bagietką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj masło, posiekaną natkę pietruszki, czosnek i startą skórkę cytryny w małej misce, aby zmiksować. Doprawiamy masło cytrynowo-czosnkowe do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozprowadzić równomiernie po 1 stronie każdej kromki chleba. Złożyć ponownie kromki chleba; owinąć w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Umieścić na blasze do pieczenia. (Można zrobić 8 godzin wcześniej; chill.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4
Rozgrzej piekarnik do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Piec chleb aż do ogrzania przez, o 20 protokół; służyć chleb ciepły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn