Pieczeń z warzywami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczeń z warzywami. Jedna porcja zawiera 525 kalorii, 37g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $3.15 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pieczeń wołową, wodę, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Instant Pot Chicken Pot Pie Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć czosnek, oregano i pieprz cytrynowy; pocierać pieczeń. W holenderskim piecu, brązowy pieczeń w oleju ze wszystkich stron; odcedzić.
Dodać 3/4 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1-3 / 4 godziny.
Dodać warzywa; przykryć i dusić przez 30-35 minut dłużej lub aż wołowina będzie miękka.
Wyjąć na półmisek i ogrzać.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Odcedzić płyn do gotowania; odcedzić tłuszcz. Zwrócić 1 szklankę płynu na patelnię i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Połącz skrobię kukurydzianą i pozostałą wodę, aż będzie gładka; Dodaj do patelni. Gotować i mieszać przez 1 minutę lub aż sos zgęstnieje i bąbelkami.
Podawać z pieczeniem i warzywami.