Pieczeń z indyka z grzybami i ziołami
Pieczeń z indyka z grzybami i ziołami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 373 kalorie, 59G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 4,63 zł / porcja, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, mielonego indyka, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Najlepsza turecka Tetrazzini z grzybami, boczkiem, czosnkiem i ziołami, Pieczeń Z Indyka Z Fontinanem I Pieczarkami, oraz Przyprawione grzyby z ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Pędzel 8 1/2 x 4 1/2 x 2 1/3-calowy bochenek patelni z oliwą z oliwek.
Wrzucić chleb z bulionem w dużej misce.
Odstawić, aż chleb wchłonie bulion i zmięknie,około 10 minut.
Wymieszać grzyby, jajka, szalotki, pietruszkę, tymianek, grubą sól, pieprz i 2 łyżki oleju.
Dodać indyka; wymieszać aż do wymieszania.
Przenieść do pan, kopiec w środku.
Termometr Bakeuntil włożony do środkówregistry 77°, około 1 godziny 25 minut.
Odstawić na 15 minut przed podaniem.