Dziękczynienie w stylu indyka klopsiki może być dobry przepis, aby poszerzyć swoją kolekcję dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 33g białka, oraz 13g tłuszczu. Jeśli masz sól i mielony pieprz, zwykły płatek owsiany, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwe Święto Dziękczynienia Turcja Klopsiki, Święto Dziękczynienia Pioneer Stylu Zioła Pieczone Indyka, oraz Resztki Dziękczynienia: w stylu Syczuańskim gorący i odrętwiały pokrojony Indyk dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Smar 9x9 cala kwadratowe naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
W dużej misce wymieszaj mielonego indyka z jajkami, cebulą, płatkami owsianymi, fasolą szparagową, żurawiną, rozmarynem i liściem laurowym. Użyj rąk, aby dokładnie wymieszać składniki. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Indyk Mielony
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Płatki Owsiane
Słonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Piecz klopsy w nagrzanym piekarniku przez 45 minut do 1 godziny. Sprawdź doneness, gdy soki są jasne, a wewnętrzny termometr włożony do klopsa osiąga 160 stopni F (70 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Tymczasem, aby sos, roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Wymieszać z mąką i gotować przez 1 do 2 minut, aż mieszanina stanie się pasta jak i jasnobrązowy. Wymieszać czosnek, cynamon i gałkę muszkatołową. Stopniowo ubijaj mleko i bulion z kurczaka, doprowadzając mieszaninę do wrzenia. Obniżyć ciepło do średniego i kontynuować gotowanie i ubijanie aż do uzyskania pożądanej grubości. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Czosnek Goya®
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki