Dziękczynienie w stylu indyka klopsiki może być dobry przepis, aby poszerzyć swoją kolekcję dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 296 kalorii, 33g białka, oraz 13g tłuszczu. Jeśli masz sól i mielony pieprz, zwykły płatek owsiany, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwe Święto Dziękczynienia Turcja Klopsiki, Święto Dziękczynienia Pioneer Stylu Zioła Pieczone Indyka, oraz Resztki Dziękczynienia: w stylu Syczuańskim gorący i odrętwiały pokrojony Indyk dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Smar 9x9 cala kwadratowe naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W dużej misce wymieszaj mielonego indyka z jajkami, cebulą, płatkami owsianymi, fasolą szparagową, żurawiną, rozmarynem i liściem laurowym. Użyj rąk, aby dokładnie wymieszać składniki. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Indyk Mielony
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Płatki Owsiane
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Piecz klopsy w nagrzanym piekarniku przez 45 minut do 1 godziny. Sprawdź doneness, gdy soki są jasne, a wewnętrzny termometr włożony do klopsa osiąga 160 stopni F (70 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Tymczasem, aby sos, roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Wymieszać z mąką i gotować przez 1 do 2 minut, aż mieszanina stanie się pasta jak i jasnobrązowy. Wymieszać czosnek, cynamon i gałkę muszkatołową. Stopniowo ubijaj mleko i bulion z kurczaka, doprowadzając mieszaninę do wrzenia. Obniżyć ciepło do średniego i kontynuować gotowanie i ubijanie aż do uzyskania pożądanej grubości. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Papier Ryżowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki