Pieczeń Z Indyka Tofu (Bezglutenowa, Bezmleczna ,Bez Jajek, Wegańska)

Pieczeń Z Indyka Tofu (Bezglutenowa, Bezmleczna ,Bez Jajek, Wegańska)
Pieczeń z indyka Tofu (bezglutenowa, bezmleczna, bez jajek, wegańska ) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 399 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.63 za porcję. Mieszanka oleju, cebuli, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 57 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bezglutenowe wegańskie Brownies orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez mąki, bezmleczne, bez cukru rafinowanego), SOS Tysiąca Wysp (bezglutenowy, bez kukurydzy, bez mleka, bez soi, bez orzechów, bez gumy i bez cukru rafinowanego), oraz Kremowa wegańska zupa z kukurydzy i czerwonej papryki (bezglutenowa, sojowa, bez orzechów, bez ziarna, bez soli) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
"Turcja".Podziel składniki równomiernie na 2 lub więcej partii w zależności od wielkości jedzenia processor.In Robot kuchenny, puree wszystkie składniki w partiach. Być może będziesz musiał zatrzymywać się, aby wymieszać mieszaninę, aby wszystkie procesy evenly.STUFFING.In rondel podsmażyć cebulę, grzyby, seler i czosnek w oleju, aż gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia.
3
Sos sojowy wymieszać z warzywami mixture.In miskę wymieszać bułkę tartą, zioła, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać mieszaninę warzyw do okruchów w misce i dobrze wymieszać. Jeśli okruchy są bardzo świeże i wilgotne, farsz powinien dobrze trzymać się razem. Jeśli jednak Twoja mieszanka jest trochę sucha i nie trzyma się razem, dodaj trochę wody lub bulionu warzywnego. W razie potrzeby dostosuj przyprawy do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Zawiń farsz w kłódkę o długości około 25 cm.Marynata.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Wszystkie składniki ubić razem.MONTAŻ I GOTOWANIE.Rozgrzej piekarnik do 177° (175C).Na ławce kuchennej(licznik), lub duża deska do krojenia, położyć 2 kawałki papieru do pieczenia non-stick około 18"(45 cm) długości, nakładających się około 10 cm (4") wzdłuż długich krawędzi. Na wierzchu położyć kolejny kawałek papieru do pieczenia, wyśrodkowany wzdłuż zachodzących na siebie krawędzi.Na wierzchniej warstwie papieru do pieczenia równomiernie rozprowadzić mieszaninę tofu "Indyk" - około 12" x 10" (30 x 25 cm).
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Umieść log farszu na środku tego. Ostrożnie podnieś krawędzie jednego końca papieru, a tym samym tofu, w górę i nad farszem. Delikatnie odciągnij papier od tofu i ponownie połóż płasko, pozostawiając tofu wokół farszu. Powtórz z drugiej strony. Mieszanka tofu powinna spotkać się na górze i owinąć całą drogę wokół farszu.Delikatnie naciśnij krawędzie mieszaniny tofu razem i wygładzić. Naciśnij tofu na końcach dziennika farszu, i wygładzić to również.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
8
Cały wierzch pieczenia posmarować marynatą. (Zachowaj pozostałą marynatę do fastrygowania później.).Jeśli to możliwe, niech ktoś pomoże z opakowaniem. Owinąć wszystkie warstwy papieru do pieczenia. Przekręć długie końce, aby zamknąć. W razie potrzeby owinąć dodatkową warstwą papieru do pieczenia. Owinąć ponownie kilkoma warstwami folii.Delikatnie umieścić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
9
Piec przez 1 godzinę i 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Wyjąć z piekarnika, pozostawić do ostygnięcia, a następnie przechowywać w lodówce do około 1 godziny przed podaniem.Około 1 godziny (lub trochę mniej) przed podaniem delikatnie rozpakuj pieczeń.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
11
Pędzel z więcej marynaty i ponownie owinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
12
Wstawić do piekarnika i piec około 20-30 minut w temperaturze 177° (175C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
13
Wyjmij folię i papier do pieczenia (najprostszym sposobem jest po prostu oderwanie jej od góry).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
14
Posmarować pozostałą marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
15
Umieść z powrotem do piekarnika na około 20 minut lub do złotego koloru.Pokrój i podawaj z sosem nerkowca i sosem żurawinowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Składniki

3(może być lub przeglądać)sproszkowany agarsproszkowany agar5(zima)maranta trzcinowatamaranta trzcinowata1dashczarny pieprz (do smaku)czarny pieprz (do smaku)6(może być lub przeglądać)Braggs Aminos (lub bezglutenowy sos sojowy lub tamari)Braggs Aminos (lub bezglutenowy sos sojowy lub tamari)1Średnia żółta cebula, posiekanaświeża bułka tarta bezglutenowa (użyłem wieloziarnistego chleba wieloziarnistego (Gluten, nabiał i bez jaj))świeża bułka tarta bezglutenowa (użyłem wieloziarnistego chleba wieloziarnistego (Gluten, nabiał i bez jaj))2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekany selerposiekany seler11 funt cukinii,nasiona seleranasiona selera4(może być lub przeglądać)vegan chicken bouillon powder (nie za słony)vegan chicken bouillon powder (nie za słony)1kilogramyekstra mocne tofu (lub twarde tofu, nie jedwabiste)ekstra mocne tofu (lub twarde tofu, nie jedwabiste)3ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione1(może być lub przeglądać)ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki11 funt cukinii,majeranekmajeranek5(może być lub przeglądać)bezglutenowe miso (coś łagodnego i nie za słonego)bezglutenowe miso (coś łagodnego i nie za słonego)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekane grzybyposiekane grzyby11 funt cukinii,musztarda bezglutenowa w proszkumusztarda bezglutenowa w proszku8(może być lub przeglądać)odżywcze płatki drożdżoweodżywcze płatki drożdżowe1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)olejolej596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1Dużecebula posiekanacebula posiekana1(może być lub przeglądać)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)posiekana biała cebula (z 1 dużej lub 2 małych cebul)4(może być lub przeglądać)1/2 szklanki 100% owoców jagodowych do smarowania1/2 szklanki 100% owoców jagodowych do smarowania1dashpieprz (do smaku)pieprz (do smaku)2(może być lub przeglądać)1/2 gałązki rozmarynu1/2 gałązki rozmarynu11 funt cukinii,sól (lub do smaku)sól (lub do smaku)1(może być lub przeglądać)sól (lub do smaku, zależy od bulionu w proszku)sól (lub do smaku, zależy od bulionu w proszku)1(może być lub przeglądać)2 szklanki ząbków czosnku2 szklanki ząbków czosnku2(może być lub przeglądać)2 szklanki ząbków czosnku2 szklanki ząbków czosnku
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia17
Magazyn