Pieczeń wołowa z czosnkiem i pieczarkami

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Slow-Cooker czosnek i pieczeń pieczeń pieczeń może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na $4.5 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 437 kalorii. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, suszone pomidory, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 20 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pieczeń Wołowa Rozmarynowo-Czosnkowa, Powolna Kuchenka Kawa I Czosnek Pieczeń Wołowa, oraz Paleo rozdrobnione Slow Cooker pieczeń wołowa z dynią i salsą + Roundup Slow Cooker i gratisy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 12-calowa patelnia nonstick z natryskiem do gotowania. Jeśli pieczeń wołowa jest w siatce lub jest związana, nie usuwaj.
Wołowinę posypać solą i czosnkiem.
Umieścić wołowinę na patelni; gotować na średnim ogniu 5 do 6 protokół, obracając od czasu do czasu, aż brązowy ze wszystkich stron.
Spray 4-do 5-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Grzyby umieścić w kuchence.
Ułożyć wołowinę na grzybach.
Rozłóż pomidory na wołowinie.
Wlać sos na mieszaninę w kuchence.
Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 9 do 11 godzin.
Usuń wołowinę z kuchenki; umieść na desce do krojenia.
Usunąć siatkę lub sznurki; pokroić wołowinę.
Podajemy pieczarki i soki z wołowiną.