Pieczeń wołowa z boczkiem-sos Chili
Powolna pieczeń wołowa z boczkiem-sosem Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 35g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,03 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek pieprz, bulion wołowy, wołowina chuck pieczeń, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wolno gotująca Bawarska pieczeń wołowa z sosem, Pieczeń wołowa i warzywa z sosem chrzanowym, oraz Slow Cooker pieczeń wołowa z pieczonymi ziemniakami i bezglutenowym sosem piwnym.
Instrukcje
Gotować boczek w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy i ostry; wyjąć z patelni z łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych. Rezerwy tłuszczu boczku na patelni.
Jeśli pieczeń wołowa jest w siatce lub jest związana, nie usuwaj.
Wołowinę posypać pieprzem czosnkowym. Gotować wołowinę w tłuszczu boczku na patelni na średnim ogniu 5 do 6 minut, obracając od czasu do czasu, aż brązowy po obu stronach.
Spray 4-do 5-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Włożyć wołowinę do kuchenki. Top z boczkiem i marchewką.
Wymieszać zielone chili, bulion, sos chili i mąkę w małej misce; wlać mieszaninę w kuchence.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 10 do 12 godzin.
Umieścić wołowinę na półmisku; usunąć siatkę lub sznurki. Wymieszać sos w kuchence; podawać z wołowiną.