Pieczeń wołowa z boczkiem-sos Chili

Pieczeń wołowa z boczkiem-sos Chili
Powolna pieczeń wołowa z boczkiem-sosem Chili może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 35g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 2,03 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek pieprz, bulion wołowy, wołowina chuck pieczeń, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać boczek, można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wolno gotująca Bawarska pieczeń wołowa z sosem, Pieczeń wołowa i warzywa z sosem chrzanowym, oraz Slow Cooker pieczeń wołowa z pieczonymi ziemniakami i bezglutenowym sosem piwnym.

Instrukcje

1
Gotować boczek w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż brązowy i ostry; wyjąć z patelni z łyżką szczelinową i osuszyć na ręcznikach papierowych. Rezerwy tłuszczu boczku na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Jeśli pieczeń wołowa jest w siatce lub jest związana, nie usuwaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
3
Wołowinę posypać pieprzem czosnkowym. Gotować wołowinę w tłuszczu boczku na patelni na średnim ogniu 5 do 6 minut, obracając od czasu do czasu, aż brązowy po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Spray 4-do 5-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
5
Włożyć wołowinę do kuchenki. Top z boczkiem i marchewką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
6
Wymieszać zielone chili, bulion, sos chili i mąkę w małej misce; wlać mieszaninę w kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 10 do 12 godzin.
8
Umieścić wołowinę na półmisku; usunąć siatkę lub sznurki. Wymieszać sos w kuchence; podawać z wołowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn