Pieczeń Wołowa Pitas Ogrodowy
Pieczeń wołowa Pitas ogrodowy wymaga około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 18g białka, 5G tłuszczu i w sumie 249 kalorii. Ten przepis służy 3. Za $1.85 za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką brokuły, kukurydzę, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 53%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczony kurczak Pitas z dressingiem Kminkowo-cytrynowym, Pieczona jagnięcina Pitas z pikantnym sezamowym sosem jogurtowym, oraz Grecka Wołowina Pitas.
Instrukcje
Połówki pita wyłożyć pieczoną wołowiną. W małej misce połącz brokuły, kukurydzę, ogórek, marchewkę, seler i cebulę.
W innej misce połącz składniki dressingu.
Wlać mieszankę warzywną; wrzucić do pokrycia. Wypełnij połówki pita.