Pieczeń Wołowa Memphis Topi

Pieczeń Wołowa Memphis Topi
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Ten przepis służy 15 i kosztuje 54 centów za porcję. Mieszanka sosu barbecue hickory smoke, oscar mayer Deli powolnie pieczona pieczeń wołowa, chleb na zakwasie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczeń Wołowa Topi, Memphis-Style Hickory-wędzone żeberka wołowe i wieprzowe, oraz Pikantne MELTY Wołowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki wymieszać w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Rozłóż kromki chleba z mieszanką dressing; wypełnij pozostałymi składnikami, aby zrobić 2 kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
3
Gotować na patelni spryskane sprayem do gotowania na średnim ogniu 3 min. z każdej strony lub aż do złotego koloru po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia4
Magazyn