Pieczeń wołowa i boczek z pikantnym Chili limonkowym majonezem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj rostbef i boczek zawijać z pikantnym Chili limonkowym majonezem spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 763 kalorie, 35g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 4,14 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Mieszanka pieczonej wołowiny, mielony pieprz, sos sałatkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać sos sałatkowy można śledzić to danie główne z Jedna Miska Ciasta Czekoladowego jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Hot cumin Lamb wrap with crunchy slaw & spicy mayo, Pieczeń wołowa z boczkiem-sos Chili, oraz Grillowana kukurydza z pikantnym majonezem limonkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć majonez, sok z limonki, chili w proszku, cayenne i sól. Odstawić.
Rozprowadzić 1/4 mieszanki majonezu na dolnej połowie każdej tortilli w odległości 1 cala od krawędzi. Rostbef, boczek, awokado, sałata i cebula podzielić równomiernie na dolnej połowie tortille. Tuck w boki tortille; zwinąć szczelnie do zamknięcia napełniania.
Przeciąć na pół, aby służyć.