Pieczeń wołowa Cordelia

Pieczeń wołowa Cordelia
Pieczeń wołowa Cordelii jest bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 603 kalorie. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Mieszanka oko rundy pieczeń wołowa, skondensowane zupa grzybowa, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Pieczeń Z Żeberek Wołowych, Pieczeń Wołowa Pie Pot, oraz Pieczeń Wołowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Bardzo dobrze wcierać sól w mięso. Posmarować mięso mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Rozgrzać olej roślinny w dużym żeliwnym piecu holenderskim i zapiekać pieczeń ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
4
Przenieść pieczeń na talerz i zeskrobać patelnię, aby poluzować kapiele.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj Francuski cebula i grzyby zupy i 3 3/4 szklanki wody na patelni. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Powrót pieczeń i jej soki na patelnię, przykryć i gotować, aż mięso będzie miękkie, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Wyjmij pieczeń na talerz lub deskę do krojenia, aby odpocząć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
7
Pokroić i podawać z sosem z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Magazyn