Pieczeń Wieprzowa Z Sosem Karoliny
Pieczeń wieprzowa z sosem Carolina może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 411 kalorii, 39g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 2,21 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, por, pieczeń z łopatki wieprzowej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa Z Sosem Karoliny, Schab Pieczony Z Kompotem Z Jabłek Karolinowych, oraz Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-wieprzowym i sosem jabłkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń i odrzuć końce korzeni i ciemnozielone wierzchołki pora. Pory cienko pokroić; dobrze spłukać i osuszyć.
Zawiąż pieczeń wieprzową sznurkiem kuchennym, zabezpieczając w odstępach 2-calowych. Doprawić solą i pieprzem.
Boczek ugotować na gorącym oleju w piecu holenderskim żaroodpornym lub dużej, głębokiej żeliwnej patelni na średnim ogniu 3 minuty.
Dodaj pory, czosnek, i cebula, i gotować, mieszając często, 15 do 17 minut lub aż mieszanina jest złoty kolor; przenieść do miski.
Dodać pieczeń wieprzową, strona tłuszczu w dół, do holenderskiego piekarnika, i gotować 2 protokół ze wszystkich stron lub aż rumiane.
Powrót por mieszaninę do holenderskiego piekarnika; top z wieprzowiny.
Dodać bulion i kolejne 3 składniki. Zmniejszyć ogień do medium i doprowadzić do lekkiego wrzenia.
Zdjąć z ognia i przykryć wytrzymałą folią aluminiową.
Piec w temperaturze 350 przez 3 do 3 1/2 godziny lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 180 do 18
Wyjąć wieprzowinę z holenderskiego piekarnika, przykryć folią i odstawić na 20 minut przed krojeniem.
W międzyczasie wlać soki z patelni przez sitko z siatki drucianej do rondla na równe 4 filiżanki, odrzucając ciała stałe (w razie potrzeby dodać równe części bulionu i białego wina do soków na patelni na równe 4 filiżanki).
Odstawić 5 minut; odtłuścić tłuszcz z powierzchni soków z patelni.
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować 20 do 25 minut lub aż płyn zmniejszy się do 1 szklanki i lekko zagęszczony.
Wyjąć z ognia i wymieszać z masłem do rozpuszczenia.
Rozdrobniona wieprzowina z sosem Carolina: Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami krok
Piec w temperaturze 350 przez 4 do 5 godzin lub do momentu włożenia termometru mięsnego w najgrubszą porcję 19
Wyjąć wieprzowinę z holenderskiego piekarnika, przykryć folią i odstawić na 20 minut. Wieprzowinę rozdrobnić dwoma widelcami. Postępuj zgodnie z przepisem.