Pieczeń wieprzowa z polewą jabłkową

Pieczeń wieprzowa z polewą jabłkową
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i bezmleczne przepisy do twojej kolekcji, pieczeń wieprzowa z polewą jabłkową może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 2,05 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 309 kalorii, 31g białka, oraz 6G tłuszczu. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w przybliżeniu 2 godziny i 50 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cierpkich jabłek, soku jabłkowego, mielonego kardamonu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 68%. Podobne przepisy obejmują Pieczeń wieprzowa z polewą jabłkową, Pieczeń wieprzowa z polewą jabłkową, oraz Grillowane kotlety wieprzowe Momma Pritchett i polewa jabłkowo-gruszkowa.

Instrukcje

1
Pieczeń ułożyć na ruszcie na płytkiej brytfannie i natrzeć przyprawą do drobiu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
Piec bez przykrycia w temperaturze 325° przez 2-1 / 2 godziny lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Do polewy połącz galaretkę jabłkową, sok i kardamon w rondelku. Gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka JabłkowaGalaretka Jabłkowa
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodaj jabłka i żurawinę; gotuj do miękkości, około 5-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
5
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będą gładkie; wymieszać z mieszanką jabłek. Doprowadzić do wrzenia. Gotuj i mieszaj przez 1-2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Wyjmij pieczeń z piekarnika i odstaw na 10 minut przed pokrojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Podawać z polewą jabłkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia25
Magazyn