Pieczeń wieprzowa z jabłkami i cebulą
Pieczeń wieprzowa z jabłkami i cebulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 635 kalorii, 37g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis od kobiety Pioneer ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Jeśli masz cebulę, jabłka, wieprzowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczona wieprzowina z jabłkami i cebulą, Pieczeń wieprzowa z kiszonymi jabłkami i cebulą, oraz Pieczony kurczak z jabłkami, cebulą i słodkimi ziemniakami.
Instrukcje
Podsmaż cebulę na brązowo. (Lub możesz po prostu dodać je na surowo do pieczenia.) Aby zrobić pieczeń wieprzową, podgrzać oliwę z oliwek w dużym garnku na dużym ogniu. Sól i pieprz pieczeń wieprzowa, następnie podsmażyć ze wszystkich stron, aby nadać jej trochę koloru. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Dodaj sok jabłkowy, plastry jabłka, cebulę i liść laurowy. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 3 godziny. (Lub możesz umieścić w piekarniku 300 stopni, jeśli wolisz.) Pod koniec czasu gotowania, zrobić ryż: roztopić masło w średnim rondlu.
Dodaj pekan i saute przez kilka minut.
Dodać dziki ryż i płyn, a następnie doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj, aż cała ciecz zostanie ugotowana.Po zakończeniu pieczenia usuń pieczeń, jabłka i cebulę na talerz. Podnieś ciepło do średniej wysokości (do wysokiej) i zagotuj płyn, zmniejszając go do gęstego i bogatego. Łyżka gęstego sosu na pieczeń, następnie pokroić pieczeń w plastry.
Podawać z jabłkami, cebulą i dzikim ryżem. (Uwaga: dodaj świeży tymianek lub rozmaryn do pieczenia przed gotowaniem, jeśli masz go pod ręką!)